DIVAIN | Equivalence parfums
Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

De beste etherische oliën voor dames- en herenparfums

De beste etherische oliën voor parfum

Etherische oliën zijn een fundamenteel onderdeel bij het ontstaan van elk parfum. De aangename geuren geven geuren de ziel die ze nodig hebben. Ook worden veel van hen gebruikt in aromatherapie dankzij hun ontspannende eigenschappen.

We zullen we je vertellen wat de beste etherische oliën voor parfums zijn. Onweerstaanbare noten die elke geur kracht en persoonlijkheid geven. Ontdek ze hier!

Tea Tree olie

Tea tree etherische olie biedt een ontspannend en voortreffelijk aroma, ideaal om te combineren met andere oliën zoals lavendel of rozemarijn. Dankzij zijn eigenschappen wordt het zelfs bij aromatherapie gebruikt als een rustgevend middel.

De noot van deze olie maakt meestal deel uit van het hart van het parfum en geeft het haar elegantie en eigenheid. We raden je aan om onze DIVAIN-058 te proberen, vergelijkbaar met Euphoria van Calvin Klein, die groene noten in zijn formule bevat die erg lijken op tea tree. Het aroma zal unieke sensaties in je opwekken.

Calendula olie

De etherische olie, calendula olie, wordt niet alleen veel gebruikt in cosmetische producten vanwege de vele voordelen voor je huid en je gezondheid, maar is ook een perfect ingrediënt voor het maken van parfums. De essentie wordt gekenmerkt door het intense karakter  en een houtachtige geur die lijkt op musk.

DIVAIN-508 valt op door een uitbarsting van explosieve noten die gecombineerd worden met een vleugje goudsbloem voordat het versmelt tot een onweerstaanbaar hart van bloemen. Probeer hem nu!

Aanbevolen etherische oliën en de beste parfums

Cederolie

Door het sterke karakter en de kracht is deze olie meestal aanwezig als basis van houtachtige parfums, vooral in herengeuren. Het gaat perfect samen met andere soortgelijke noten zoals wierook of oud hout. Trouwens, wist je dat ze zeggen dat dit een afrodisiacum is?

DIVAIN-048, vergelijkbaar met Fahrenheit van Christian Dior voor mannen, is het perfecte parfum om deze geur te ontdekken. Koop het nu!

Ylang-Ylang olie

Dit is een van de beste etherische oliën voor oriëntaalse en bloemige parfums. Het aroma is zoet en boeiend en wordt meestal gecombineerd met andere bloemige noten zoals jasmijn of neroli die aanleiding geven tot zeer aangename geuren. Als je van dit aroma wilt genieten, koop dan een van deze twee BESTSELLERS: DIVAIN-106, vergelijkbaar met Chanel Nº5 en DIVAIN-542, vergelijkbaar met Tom Ford's Black Orchid.

Patchouli-olie

Patchouli-olie is een van de meest gewaardeerde etherische oliën in de wereld van de parfumerie, zowel vanwege de lange houdbaarheid als vanwege de karakteristieke geur. Het toonbeeld van luxe en eigenheid, deze noot valt op door zijn warme en omhullende karakter. Een authentiek aromatisch juweel waar je verliefd op wordt.

Het unisex parfum DIVAIN-739, vergelijkbaar met Wild Cherry van Mancera, pakt je in met een hart van lelie, heliotroop, patchouli en jasmijn dat je volgende verslaving zal worden.

Parfumformules met aanbevolen etherische oliën

Sandelhout olie

Sandelhoutolie is bijzonder omdat het wordt gewonnen uit een inheemse boom in India en waaraan magische eigenschappen worden toegeschreven. Het aroma, populair om te gebruiken bij houtachtige en oriëntaalse parfums, voert je mee naar onbekende exotische paradijzen. Daarnaast wordt het gekenmerkt door warm, knus en zeer sensueel te zijn.

Ontdek de geur van sandelhoutolie met DIVAIN-709, vergelijkbaar met Safanad van Parfums De Marly. Geïnspireerd door een volbloed Arabisch paardenras zul je met deze geur je meest verleidelijke kant naar boven halen. Aan de andere kant, als je liever een hart van sandelhout wilt, raden we onze MUST HAVE DIVAIN-315 aan, vergelijkbaar met Santal 33 van Le Labo. Geniet ervan!

Rozenolie

Een klassieker die nooit uit de mode raakt. Dit type etherische olie, gewonnen uit de bloemblaadjes van verschillende rozen, is een van de belangrijkste ingrediënten in de parfumerie. Romantisch, elegant en stijlvol, de roos is het symbool van de liefde.

Bij DIVAIN hebben we een breed scala aan parfums met rozenolie, waaronder de Damastroos uit landen als Bulgarije, Rusland en India en de Rosa centifolia die groeit in Marokko, Frankrijk en Egypte. Als je van het aroma wilt genieten, kijk dan eens naar onze DIVAIN-569, vergelijkbaar met Miss Dior Blooming Bouquet, het zal liefde op het eerste gezicht zijn!

Bergamot olie

Voor het geval je het nog niet wist, bergamot is een zure vrucht die lijkt op peer die veel wordt gebruikt in de parfumerie. Hij is afkomstig is van de bergamotboom die alleen in subtropische gebieden groeit. De geur is fris, zoet en met pittige accenten, ideaal voor zowel vrouwelijke als mannelijke geuren. Als je voor dit aroma wilt gaan, kies dan onze MEEST VERKOCHTE DIVAIN-222, vergelijkbaar met Sauvage van Dior voor mannen of onze vrouwelijke geur met etherische bergamotolie, DIVAIN-191, vergelijkbaar met Loewe 001 Dames.

Jasmijnolie

De etherische olie van jasmijn, staat synoniem voor elegantie en puurheid, en is een van de meest romantische en boeiende geuren die er zijn. DIVAIN-611, vergelijkbaar met Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian, zal je een onvergetelijke olfactorische ervaring bieden. Met zijn jasmijn- en saffraantop gecombineerd met een opwindend hart van amberhout en ambergrijs, is dit parfum de essentie die je zoekt om van dit onmiskenbare aroma te genieten.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published