DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Lijst van de beste winterparfums voor mannen en vrouwen

De beste winterparfums voor mannen en vrouwen

Met het dalen van de temperaturen komen ook nieuwe trends in kleding, make-up en natuurlijk parfums die ideaal zijn voor dit seizoen. Warme, gezellige en zelfs kerstgeuren die u zullen betoveren.

Wij brengen u een selectie van de beste winterparfums om te genieten van dit seizoen vol magie. Voor mannen, vrouwen en uniseks - let op!

Winter parfums voor vrouwen

DIVAIN 542, vergelijkbaar met Black Orchid van Tom Ford

We beginnen de TOP van de beste winterparfums voor vrouwen met een van onze meest gewilde juweeltjes. DIVAIN-542, vergelijkbaar met Black Orchid van Tom Ford is een mysterieuze, elegante en perfecte geur voor de nacht. De bloemige en fruitige noten vermengen zich met een warme basis van onweerstaanbare essences zoals vanille, chocolade en witte muskus. Een reis van unieke sensaties.

DIVAIN 091, vergelijkbaar met Alien van Thierry Mugler

DIVAIN-091, vergelijkbaar met Alien van Thierry Mugler is ontworpen voor een krachtige, vrouwelijke en verleidelijke vrouw. Een zeer oosterse wintergeur die begint met een elegante noot van jasmijn die plaats maakt voor een houtachtig hart dat versmelt in een bedwelmende basis van amber. Ongetwijfeld, een parfum dat zijn sporen nalaat.

DIVAIN-167, vergelijkbaar met Black Opium van Yves Saint Laurent

Als een helder licht in het midden van de donkerste nacht is DIVAIN-167, vergelijkbaar met Black Opium van Yves Saint Laurent, een van onze meest begeerde en bewonderde parfums. Het heeft een warme, zoete vanillegeur die perfect past bij de koudere maanden. Ideaal voor rusteloze vrouwen die durven met alles en proberen het beste te maken van elke seconde van hun leven.

Beste winter parfums voor mannen

Winter parfums voor mannen

DIVAIN 295, vergelijkbaar met Noir Extrême van Tom Ford

Wat de beste winterparfums voor mannen betreft, is onze eerste aanbeveling DIVAIN-295, vergelijkbaar met Noir Extrême van Tom Ford. Een exotische geur die mannelijke sensualiteit vangt en een overweldigende persoonlijkheid heeft. Nadat hij je heeft verleid met zijn kruidige topnoten, omhult hij je met een explosief hart waarin bloemige noten zoals roos, jasmijn en oranjebloesem centraal staan. Als klap op de vuurpijl een gastvrije basis van houtachtige essences zoals amber, sandelhout en vanille. Zo verslavend dat je het niet los wilt laten.

DIVAIN-048, gelijkend op Dior Fahrenheit

Als u op zoek bent naar iets origineels en onverwachts voor uw winter, dan hebben wij precies wat u nodig hebt. DIVAIN-048, vergelijkbaar met Fahrenheit van Dior voor mannen, is een echte revolutie, een symbool van extravagantie dat u met open mond zal doen staan. Zijn olfactorische piramide zit vol intense, maar zeer aangename contrasten die uw reukzin zullen veroveren.

DIVAIN 025, vergelijkbaar met Code by Armani

Een combinatie van citrus- en houtachtige akkoorden die resulteert in een elegant en sensueel parfum gemaakt voor de hedendaagse man. DIVAIN-025, vergelijkbaar met Code by Armani, begint met een topnoot van bergamot en citroen die zich vermengt met een hart van anijs, olijfbloesem en gaiac-hout. Tot slot geeft een intense basis van leer, tabak en tonkaboon de geur kracht en persoonlijkheid. Hoewel winterkleding een geweldige optie is, is deze geur tijdloos, dus hij past ook goed in andere tijden van het jaar.

Top van de meest begeerlijke wintergeuren voor vrouwen

Unisex winterparfums voor iedereen

DIVAIN-196, vergelijkbaar met Tobacco Vanille van Tom Ford

DIVAIN-196, vergelijkbaar met Tobacco Vanille van Tom Ford, is een van onze best verkopende parfums. En geen wonder, want de combinatie van noten creëert een totaal onvergetelijk spoor. Een cocktail van kruidige noten, tabak, vanille, cacao en noten die een zeer natuurlijk uniseks parfum creëren dat u verliefd maakt zodra het uw huid aanraakt.

DIVAIN-296, vergelijkbaar met Nasomatto's Black Afghani

Als u iets exclusiefs en begrensds wilt waarmee u zich in de winter kunt onderscheiden, dan is DIVAIN-296, vergelijkbaar met Black Afgano van Nasomatto, uw zielsverwant. Het heeft een voor en na in de parfumwereld gemarkeerd door in dezelfde geur noten van cannabis, koffie, tabak, wierook en oud hout te combineren. Durf jij het aan?

DIVAIN-909, vergelijkbaar met Back to Black van Kilian

Tot slot en om deze TOP van de beste parfums voor gebruik in de winter af te sluiten, bevelen wij ons sterparfum van de Black Edition DIVAIN-909 aan, vergelijkbaar met Back to Black van Kilian. Een zoete en raadselachtige geur die nog nooit eerder is gezien, vol warmte en frisheid tegelijk, even opwindend als verrassend. Zo spannend als het verrassend is, je zult het geweldig vinden!

Hoe kies je het beste winterparfum?

Tot slot willen wij u nog een paar tips geven die volgens ons heel belangrijk zijn bij de keuze van uw winterparfum:

  • De zomer is de tijd voor lichte en frisse geuren. In de winter kun je daarentegen voor een zwaardere geur gaan. Parfums vervagen sneller in de koudere maanden (door de droogte van je huid), dus een intensere geur kiezen zorgt ervoor dat hij langer blijft hangen.
  • De basisnoten van een parfum zijn belangrijker in de wintermaanden, omdat ze bestaan uit de meest intense aroma's, of met andere woorden, ze zijn het langst aanwezig. Patchoeli, amber, vanille, sandelhout... en hout in het algemeen, zijn veel voorkomende noten die je regelmatig in winterparfums zult aantreffen.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published