DIVAIN | Equivalence parfums
Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Kom meer te weten over het straighten met keratine en de voor- en 	nadelen van deze behandeling.

Keratine Hair Straightening: voordelen en nadelen van de behandeling

Wil je vaarwel zeggen tegen pluizig haar? Als uw antwoord ja is, dan moet u alles weten over keratin straightening.

Het aanbrengen van keratine op het haar is een zeer populaire permanente straightening-behandeling die de hoofdhuid voedt, de haarvezel verbetert en glans geeft aan droog en beschadigd haar van vrouwen.

Er zit een wetenschap achter de procedure, dus het is belangrijk dat u de voor- en nadelen kent, evenals de duur van de behandeling en andere details die van belang zijn. Laten we beginnen!

Wat is keratine?

Keratine is een natuurlijke proteïne die door het lichaam wordt geproduceerd en die verantwoordelijk is voor de elasticiteit, sterkte en glans van haar en nagels. De oorsprong ervan is natuurlijk, waarbij haar de belangrijkste bron van het eiwit is, hoewel het ook kan worden gevonden in de huid van mensen en in sommige delen van dieren, zoals klauwen of veren. Keratine dient om het haar te versterken en het lang glanzend te houden.

Keratine straightening maakt je haar zacht en glanzend.

Keratine straightening

Voor glanzend, handelbaar haar is een van de beste schoonheidsbehandelingen voor vrouwen het permanent straighten met keratine. Hier vertellen wij u precies wat het is, en wat de voor- en nadelen ervan zijn.

Waaruit bestaat het?

Het steil maken met keratine is een cosmetische ingreep voor vrouwen die wordt uitgevoerd om de haarvezels te voeden en het haar een gladde, glanzende en resistente uitstraling te geven, vooral voor beschadigd of moeilijk handelbaar haar, zoals golvend, krullend of kroeshaar. Het lichaam maakt van nature al keratine aan, maar dankzij deze behandeling kunt u het proces verbeteren en de revitalisering van het haar versnellen.

Het effect van keratine op het haar is niet 100% permanent, aangezien de duur van de behandeling kan variëren naargelang van de zorg die u eraan besteedt. Het duurt meestal tussen de 4 en 5 maanden.

Keratinebehandeling is een cosmetische procedure die de haarvezels voedt.

De basiszorg die in acht moet worden genomen om de resultaten van deze straightening-behandelingen te verlengen, zijn:

  • Gebruik de beste sulfaatvrije producten.
  • Dompel het haar niet onder in zout water of chloorhoudend zwembadwater.
  • Verf het haar niet achteraf bij het aanbrengen van de keratine behandeling.
  • Zonnebaden gedurende de eerste tien dagen na het aanbrengen van keratine.

Voordelen van het straighten met keratine

Keratine straightening behandeling is een zegen voor elke vrouw met pluizig, golvend of kroeshaar dat moeilijk in bedwang te houden is. Hier vertellen wij u over de voordelen van de behandeling:

  • Elimineert pluizigheid van het haar, waardoor het een gladdere, lichtere textuur krijgt.
  • Geeft glans van de wortels tot de uiteinden, voor een vitaal en glanzend uiterlijk.
  • Voedt het haar, verhoogt de natuurlijke glans en versterkt de kleur.
  • Versterkt de haarvezel en maakt hem resistent.
  • Het is ideaal om golvend haar om te toveren in steil haar, dankzij de eigenschap om de haarvezel glad te maken.
  • Herstelt haar dat beschadigd is door blootstelling aan de zon of voortdurend gebruik van warmte.
  • Maakt het haar maandenlang steil.
  • Dankzij de voedende eigenschappen, door keratine te combineren met hyaluronzuur, wordt het haar gezonder, gehydrateerd en glanzender.

Nadelen van de behandeling

Ongeacht het soort keratinebehandeling dat u wilt ondergaan, of u die nu in een salon, een schoonheidssalon of thuis laat uitvoeren, moet u weten wat de nadelen van de procedure zijn. Hier zijn de nadelen van keratine haar straightening:

  • Keratinebehandelingen bevatten formaldehyde, een stof die in veel producten wordt gebruikt en giftig en agressief is voor de hoofdhuid en de haarvezel. Sommige landen hebben de verkoop en aankoop verboden van producten die een hoge dosis formaldehyde in hun ingrediënten bevatten. Langdurig gebruik van keratinebehandelingen kan allergieën, irritatie of schilfering van de hoofdhuid veroorzaken.
  • Het kan alleen worden gebruikt op dik, stug haar, omdat de straightening-behandeling agressief is en breuk of gespleten haarpunten kan veroorzaken.
  • De behandeling is duur en als je het in een schoonheidssalon laat doen, nog duurder. Bovendien kunnen de kosten variëren, afhankelijk van het type keratinebehandeling dat u wilt ondergaan.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published