KOOP, PROBEER EN GENIET

RETOURNEREN

DIVAIN PARFUMS heeft een duidelijk en eenvoudig beleid dat past bij het voornaamste motto en de filosofie:

ALS JE NIET TEVREDEN BENT, KUN JE HET OMRUILEN OF GEVEN WE JE GELD TERUG

DIVAIN retourbeleid en retourvoorwaarden

DIVAIN geeft alle klanten de mogelijkheid om een retournering voor (een deel van) de bestelling aan te vragen.

TE VOLGEN STAPPEN:

Retourneren:

1. Vanaf de bezorgdatum van je bestelling heb je 14 dagen om een retour aan te vragen.

2. Je mag het parfum gewoon openen en proberen. Indien je een parfum wilt retourneren mag er maar 5% van het totaalproduct gebruikt zijn, we veronderstellen dat dat genoeg is om een parfum te proberen en erachter te komen of het aroma bevalt.

3. Neem contact met ons op via de chat of via mail (tussen 8.00 en 17.00 zijn we zelf aanwezig, buiten deze uren zullen we de volgende werkdag reageren) en vermeldt het bestelnummer van de bestelling die je wilt retourneren of de producten uit je bestelling die je wilt retourneren. Een retour kan alleen via een van deze twee kanalen (chat of mail) aangevraagd worden, dit kan niet via telefoon of social media om ervoor te zorgen dat de aanvraag juist verwerkt wordt en er op de correcte manier met de klantenservice gecommuniceerd wordt, zo kunnen we eventuele fouten het beste voorkomen.

4. Doe het/de parfum(s) weer in de originele verpakking (zonder deze verpakking nemen we het/de parfum(s) niet retour). Stop alles vervolgens in de doos waarin je bestelling is verzonden en sluit deze volgens onderstaande instructie (we raden je aan om de doos te bewaren totdat je zeker weet dat de parfums naar wens zijn en dat je ze niet terug wilt sturen. Met deze doos kunnen we een ​​correcte en veilige retournering garanderen, aangezien deze doos daar speciaal voor gemaakt is.)

5. DIVAIN neemt de kosten van de verwerking van één retour per bestelling voor haar rekening, dit betekent dat de klant niets extra hoeft te betalen voor het terugsturen van producten, het is volledig gratis. In het geval van nog een aanvraag voor een retour van dezelfde bestelling, zal de klant de extra kosten van 3,95 op zich nemen voor het verwerken van de retourzending.

6. Als je retourzending eenmaal is ontvangen in ons magazijn, betalen we het betreffende bedrag terug via dezelfde betaalmethode als waar je de bestelling mee hebt betaald.

7. Let op: Als je een of meerdere parfums hebt gekocht met een kortingsbon of een actiecode en de korting is gekoppeld aan het volume van de bestelling, kan de retourzending het verlies van de korting inhouden als de bestelling bij het retourneren niet meer aan de voorwaarden voldoet van de op het moment van aankoop geldende aanbieding.

Verzendovereenkomst:

Gratis verzending bij een bestelling van minimaal 30€
Verzendkosten vanaf €2,95
Levertijd: 3-5 dagen

Verwijder de beveiligingslaag van de tape en sluit de doos