DIVAIN | Equivalence parfums
Your cart
Your cart is empty

Encuentra tu perfume favorito

De beste parfums om beter te slapen en meer te ontspannen

De 10 beste parfums om te gebruiken voordat je gaat slapen

Het is bewezen dat het opspuiten van een parfum voordat je gaat slapen een rustgevend en kalmerend effect heeft en het zal je helpen om lekker te slapen. Onze hersenen ontspannen door de geur van frisse, zachte en delicate noten, en daarom is het van belang om het juiste aroma te kiezen dat ons kan helpen te ontspannen.

DIVAIN geeft je hier de 10 beste parfums om te gebruiken voor je gaat slapen. Laat alles los en geniet van een aangename nachtrust. Ontdek ze hier!

DIVAIN-522, vergelijkbaar met Deep Red van Hugo Boss

Een vrouwelijke en sensuele geur die je zal omhullen met zeer boeiende, warme bloemige en oriëntaalse aroma’s die je in zullen pakken. DIVAIN-522, vergelijkbaar met Deep Red van Hugo Boss begint met fruitige topnoten van clementine, bessen, sinaasappel, mandarijn en peer die versmelten met een enorm verslavend hart dat plaats maakt voor een zeer ontspannende exotische basis. Voor non-conformistische, gedurfde en sexy vrouwen.

DIVAIN-571, vergelijkbaar met Fleur Musc For Her

DIVAIN-571, vergelijkbaar met Fleur Musc For Her, is een zacht en delicaat aroma en perfect om in slaap te vallen. Roze peper en bergamot maken plaats voor een romantisch en onweerstaanbaar hart van roos en musk dat naadloos overgaat in een aardse basis van patchouli, amber en houtachtige noten. Origineel, vrouwelijk en authentiek.

TOP parfums om in slaap mee te vallen en slapeloosheid tegen te gaan

DIVAIN-569, vergelijkbaar met Miss Dior Blooming Bouquet 

Delicaat, fris en soepel. Dit is hoe we het beste deze vrouwelijke geur kunnen beschrijven. Een geur die je meeneemt naar een uniek bloemenparadijs. DIVAIN-569, vergelijkbaar met Miss Dior Blooming Bouquet, begint met een citrusachtige top van Siciliaanse mandarijn die versmelt met weelderige noten als Bulgaarse roos en perzik. Gegarneerd met witte musk die een talkachtige en poederachtige touch toevoegt. Je zult het geweldig vinden!

DIVAIN-298, vergelijkbaar met Mimosa & Cardamom van Jo Malone

DIVAIN-298, vergelijkbaar met Mimosa & Cardamom van Jo Malone, is een natuurlijk, fris en eenvoudig parfum, daarom geloven we dat deze geur een perfecte optie is om je te helpen bij het krijgen van een heerlijke nachtrust. De samenstelling is eenvoudig, maar delicaat. Een trio van aromatische akkoorden met in de hoofdrol kardemom, mimosa en tonkaboon die aanleiding geven tot een zeer boeiende essentie.

DIVAIN-613, vergelijkbaar met Wild Bluebell van Jo Malone

In onze TOP 10 van parfums die ideaal zijn om te gebruiken voordat je gaat slapen, mag DIVAIN-613, vergelijkbaar met het Wild Bluebell-parfum van Jo Malone,  niet ontbreken. Een uniek aroma dat je zal verrassen met onder andere de bloemige combinatie van klokjes, jasmijn, wilde roos en lelietje-van-dalen. Vrolijk, anders en met een heel eigenaardig aquatisch vleugje.

Beste parfums om beter te kunnen slapen: zacht, fris en ontspannend

DIVAIN-282, vergelijkbaar met Versace pour Homme

Dit parfum definieert een rusteloze, elegante en gepassioneerde man. De oorsprong van de essentie kun je vinden in de fougère-familie die vol zit met vitaliteit. De geur begint met topnoten van citroen en bergamot, die omhult worden door een hart vol met zeer bijzondere bloemige noten. Aan het einde geeft de basis DIVAIN-282, vergelijkbaar met Versace pour Homme, een sensualiteit die niet van deze wereld lijkt te zijn. 

DIVAIN-046, vergelijkbaar met L.12.12. White van Lacoste

DIVAIN-046, vergelijkbaar met L.12.12. White van Lacoste is perfect om op elk moment van de dag te gebruiken, vooral op die momenten waarop je maar niet in slaap valt. Het aroma van deze geur is fris, zacht en zeer ontspannend. Een cocktail van onweerstaanbare aroma's waarin noten van rozemarijn, kardemom en grapefruit zich vermengen met een elegant hart van ylang-ylang dat is verzacht met een zeer verfrissende vetiver.

DIVAIN-297, vergelijkbaar met Wood Sage & Sea Salt van Jo Malone

Besprenkel je kussen met deze heerlijk frisse unisex geur. Ga op een reis van sensaties en voel het schuim van de golven tussen je voeten. DIVAIN-297, vergelijkbaar met Jo Malone's Wood Sage & Sea Salt, zal je hart veroveren de door de speciale combinatie van op de oceaan geïnspireerde ingrediënten.

DIVAIN-179, vergelijkbaar met CK2 van Calvin Klein

Fris, puur en explosief. Deze geur is vrij onverwacht en valt op door een vleugje wasabi dat het geheel heel bijzonder maakt. Zeer  verslavend en ontspannend, DIVAIN-179, vergelijkbaar met CK2 van Calvin Klein, heeft een vrouwelijk hart dat samenkomt met een mannelijke achtergrond om het beste van twee werelden te laten zien.

DIVAIN-528, vergelijkbaar met The Vert van Bvlgari

Ten slotte raden we je nog DIVAIN-528 aan, vergelijkbaar met The Vert van Bvlgari. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze geur geïnspireerd op groene thee, dus het aroma is super ontspannend en gemoedelijk. De bloemen- en citrusnoten geven het een persoonlijkheid die ervoor zorgt dat iedereen die het ruikt er verliefd op wordt. Zonder twijfel de optie die je nodig hebt om te slapen als een baby ;)

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published