Retourbeleid

DIVAIN biedt haar klanten de mogelijkheid om hun bestellingen te retourneren. Als u niet tevreden bent, zullen wij uw geld terugbetalen.

Vanwege gezondheids- en hygiënische redenen accepteren we echter geen retourzending van niet-verzegelde producten. Hiervoor biedt DIVAIN de TRY & BUY service aan, waarbij u de mogelijkheid heeft om het gekozen parfum van 100 ml in sample formaat te testen om het parfum te kunnen proberen. Alle gekochte parfums van 100 ml komen inclusief een gratis 3 ml sample.

Artikelen uit de volgende categorieën kunnen niet geretourneerd worden:

GEURSAMPLE-SETS (SAMPLE-SETS)
ACCESSOIRES
DISCOVERY SET
SAMPLES
DIVAIN HOME
SOLIDARITEIT PARFUMS

Om aanspraak te maken op het herroepingsrecht, moet de consument DIVAIN op de hoogte stellen via de door hem aangewezen middelen (post, e-mail, webchat, nooit telefonisch omdat een retour schriftelijk moet worden vastgelegd).

Voorwaarden voor retourneren

De klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om zijn herroepingsrecht uit te oefenen, te rekenen vanaf de datum van ontvangst van het/de artikel(en). Voor een grotere flexibiliteit bij de verwerking stellen we het op prijs dat de klant de hieronder beschreven procedure volgt, hoewel dit niet verplicht is voor de uitoefening van de rechten die in deze sectie worden benoemd.