DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

De 10 parfums waarmee je positieve energie zult aantrekken

10 PARFUMS DIE POSITIEVE ENERGIE BRENGEN

In deze tijden is het meer dan ooit van belang om positief te blijven. Om de vreugde en het enthousiasme voor het leven, van dag tot dag te blijven behouden. Ondanks dat de dingen wat ingewikkelder zijn nu, toch?

Maar maak je geen zorgen, want we kunnen positief blijven en worden. De sleutel hiertoe ligt in het schenken van aandacht aan kleine details die het verschil kunnen maken, aan dagelijkse handelingen die een boost van energie en optimisme kunnen geven, of die je op zijn minst een beter gevoel kunnen brengen.

Hoewel je er niet bij stilstaat, is parfum er een van die dingen. En het heeft een enorme kracht. Dit is niet alleen ons ding, zoals Patrick Süskind al zei in zijn roman Het parfum: “Er is in parfum een ​​overtuigingskracht die sterker is dan woorden, de flits van blikken, gevoelens en wil. De overtuigingskracht van parfum kan niet worden tegengegaan, het dringt ons binnen zoals lucht onze longen binnendringt, vult ons, verzadigt ons, er is geen remedie tegen ”.

Als je je down voelt, kun je jezelf opbeuren door goed voor jezelf te zorgen en door een parfum te gebruiken die positieve energie aantrekt. Hier heb je onze selectie van parfums die je een heel goede vibe zullen brengen.

10 GEUREN DIE JE EEN BOOST ZULLEN GEVEN

Chance Eau Fraîche van Chanel (DIVAIN-565)

We beginnen onze top 10 parfums die vreugde brengen met Chance Eau Fraîche van Chanel. De combinatie van noten van citroen, roze peper, jasmijn en witte musk maakt dit een levendige en super originele geur.

Draag deze geur en voel hoe een magisch en vreugdevol aura je zal omhullen, alsof je in een wereld van fantasie en kleur bent.

Met geuren van Issey Miyake, Dolce & Gabbana of Lacoste zul je je nóg vrolijker voelen


Touch of Pink van Lacoste (DIVAIN-132)

Maak je klaar om een glimlach van oor tot oor niet meer van je gezicht af te krijgen, want als je deze geur eenmaal hebt opgedaan, is dit het enige wat je nog kunt doen.

Touch of Pink van Lacoste heeft een aroma dat vitaliteit het best vertegenwoordigt dankzij de verschillende componenten, waaronder fruit zoals perzik of sinaasappel; bloemen zoals vanille, jasmijn of violet; of kruiden zoals koriander.

Alien van Thierry Mugler (DIVAIN-238)

Deze geur is ideaal voor de meest optimistische mannen, voor degenen die zichzelf vertrouwen en dit laten zien door de wereld te veroveren.

Alien van Thierry Mugler is als een echte energieboost die je helpt om door te gaan, ondanks duizend obstakels onderweg die je misschien tegen komt.

Happy van Clinique (DIVAIN-095)

Happy van Clinique is het parfum van geluk bij uitstek. De naam zelf geeft het al aan. Deze geur is alleen geschikt voor vrouwen die graag lachen en voor degenen die graag op zoek gaan naar de kleine details van het leven om van te genieten.

Een fruitige en bloemige geur die goedheid, vreugde en harmonie samenbrengt in één flesje.

Light Blue van Dolce&Gabbana (DIVAIN-053)

De kans op een onvergetelijke dag is groot als je, zodra je uit bed komt, een paar druppels Light Blue van Dolce & Gabbana opdoet, zowel bij de variant voor dames als voor heren.

Het is een parfum vol vreugde, het aroma roept de schoonheid, kracht, onmetelijkheid en frisheid van de oceaan op.

Gipsy Water van Byredo (DIVAIN-245) 

Wat kan ons meer vreugde en plezier brengen in het leven dan vrijheid? Dat unieke gevoel dat je voelt als je in harmonie bent met je omgeving en jezelf gewoon laat gaan.

Hoe kun je tot dit heerlijke gevoel komen? Nou, door een geur zoals Gipsy Water op te doen. Wild en grensverleggend, het zal al je zintuigen wakker maken en ervoor zorgen dat je vol met levenslust zit. De componenten roepen de meest pure natuur op, de uitgestrektheid van het bos.

Bloemige parfums en parfums uit de aquatische olfactorische familie zijn fris en verkwikkend

Acqua di Parma van Acqua di Parma (DIVAIN-276) 

Deze unisex geur Acqua di Parma zal je helpen om het belang van de kleine dingen in het leven beter te waarderen. Stralend en energiek, een uitstekende combinatie van de meest mannelijke noten zoals vetiver, sandelhout of rozemarijn; en de meest vrouwelijke zoals lavendel, witte musk of Bulgaarse roos.

Nog nooit was een unisex geur zo puur en verfijnd.

Wood Sage & Sea Salt van Jo Malone (DIVAIN-297) 

Een ander vrolijk parfum dat is ontworpen voor zowel vrouwen als mannen. Het brengt positieve energie omdat het ons meevoert naar lange, hete zomerdagen op het strand. Wood Sage laat je de zeebries op je gezicht voelen.

L’Eau d’Issey van Issey Miyake (DIVAIN-109) 

Zowel de versie voor vrouwen als L'Eau d'Issey van Issey Miyake voor mannen (DIVAIN-029) zullen je een gevoel van ongeëvenaarde rust en balans brengen. Maar niet zomaar een gevoel van rust en ontspanning, nee. Ze zullen je rust en balans tot in je ziel geven, waardoor je je zo comfortabel voelt met jezelf dat je de duizend plannen en alle taken die je altijd op de "To do List" hebt staan ​​wilt uitvoeren.

Een directe dosis vol vitaliteit en kracht.

Pleasures for Men van Estée Lauder (DIVAIN-278) 

Last but not least willen we je kennis laten maken met Pleasures for Men van Estée Lauder. Een geur die je een boost van optimisme zal geven die je zal helpen de moeilijkste momenten het hoofd te bieden.

Grapefruit, koriander, nectarine, peper, geranium, lavendel, gember of paprika zijn enkele van de componenten die je kunt vinden in dit aangename parfum voor mannen.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published