DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Oriëntaalse parfums hebben sensuele en bedwelmende aroma’s en laten je uniek voelen

De 10 beste oriëntaalse geuren: het exotische in de wereld van parfum

Al meer dan 100 jaar geleden definieerde het Franse comité van het parfum (Franse sociëteit van Parfumeurs) de belangrijkste olfactorische families, waarbinnen alle parfums gegroepeerd worden. 

Vandaag gaan we het hebben over de oriëntaalse familia. Ditzelfde woord roept mystiek en sensualiteit op en transporteert ons naar verre oorden en droomlandschappen; het verrassingseffect en de originaliteit van dit soort aroma's zijn de belangrijkste kenmerken.

In deze familie zijn de aroma's meestal vooral vrouwelijk, hoewel er ook mannelijke aroma's zijn, vooral wanneer ze worden gecombineerd met houtachtige accenten. Oosterse geuren zijn samengesteld uit oosterse ingrediënten, zoals balsamico-oliën, vanille, hars, kruiden zoals kruidnagel, basilicum, saffraan, peper of kardemom; houtsoorten, zoals amber en musk; of bloemen, zoals de orchidee of de lotusbloem.

Ben jij iemand die op zoek is naar een onderscheidende geur met unieke, warme en sensuele aroma's? Mis dan zeker deze top 10 met de beste oriëntaalse parfums niet. Laten we beginnen!

 Dior, Armani en Lancôme zijn merken die gespecialiseerd zijn in het creëren van oriëntaalse geuren

Coromandel Les Exclusifs van Chanel (DIVAIN-651)

Dit oriëntaalse houtachtige parfum voor vrouwen is een echt juweel in de wereld van parfum. De intensiteit en sensualiteit van het aroma zijn ongeëvenaard, het zal je in een zachte en warme omhelzen wikkelen.

De naam Coromandel verwijst naar de Coromandel-schermen, objecten waar mademoiselle Chanel een bijzondere bewondering voor had. Als je de standaard aroma's beu bent, kun je het beste deze unieke geur proberen.

Euphoria van Calvin Klein (DIVAIN-058)

De combinatie van oosterse ingrediënten met bloemen is een van de meest voorkomende in de oriëntaalse geurfamilie. En het is ook zo dat ze goed samengaan en unieke aroma's creëren, delicaat maar sensueel, en vooral heel vrouwelijk. Een van de beste uitvoerders van dit heerlijke mengsel is Euphoria van Calvin Klein, een oriëntaals bloemig parfum voor vrouwen dat je niet onverschillig zal laten.

Euphoria is een ode aan de intensiteit van de gevoelens van vrouwen die sterk optreden en vechten voor hun dromen. Het is zo’n verslavende geur dat je hem zowel in je dagelijkse leven als bij de meest speciale gelegenheden van je leven wilt dragen.

Noir Extrême van Tom Ford (DIVAIN-295) 

Noir Extrême van Tom Ford is een van de beste oriëntaalse houtachtige parfums voor mannen. De combinatie van ingrediënten, waaronder vanille, sandelhout, nootmuskaat en kardemom, valt op; ze slagen erin om mannelijke sensualiteit opnieuw te interpreteren en iedereen die het draagt ​​een aura van mystiek te geven dat je aandacht vasthoudt.

Hoewel deze geur pas in 2015 werd gelanceerd, is het nu al een klassieker geworden en onmisbaar voor alle liefhebbers van de wereld van de parfumerie.

Oud Wood van Tom Ford (DIVAIN-305)

Hoewel ze niet zo vaak voorkomen, zijn er ook unisex oriëntaalse parfums. Een van de meest populaire is Tom Ford's Oud Wood, een heerlijk aroma waarin agarhout (een van de kostbaarste en meest exotische ingrediënten in de parfumwereld) de hoofdrol speelt; dus het heeft een body en intensiteit zoals maar weinig geuren op de markt.

Armani Code van Giorgio Armani (DIVAIN-025)

Er is geen merk dat elegantie en sensualiteit van het mannelijke geslacht zo weet te weerspiegelen als Armani. En de geur Armani Code is de beste ambassadeur van het Italiaanse leven.

Ideaal voor moderne en uitdagende mannen, maar die geen greintje van hun elegantie willen verliezen; Deze oriëntaalse geur voor mannen is bijzonder bedwelmend en warm. Kies deze geur om te dragen tijdens gelegenheden waar je niet onopgemerkt wilt blijven.

Jungle L’Eléphant van Kenzo (DIVAIN-556)

Een wat meer onbekende geur is Jungle L'Elephant, maar we vonden dat deze zeker niet mocht ontbreken op deze lijst. Een heel speciaal en gewoon heerlijk parfum. 

Een weelderig en krachtig parfum zoals weinig anderen, de naam verwijst al naar de jungle en olifanten. Alsof dat nog niet genoeg is, bevat het hyperexotische ingrediënten zoals mango, ylang-ylang en karwij; die ervoor zorgen dat dit kruidige oriëntaalse parfum voor vrouwen passie opwekt.

Poison Girl van Dior (DIVAIN-184)

De Poison collectie van het Franse merk Dior is een van de bekendste ter wereld. Het zijn zeer sensuele en vrouwelijke parfums, en zullen iedereen die het draag bedwelmen en in hun greep houden. 

Poison Girl is ook een zeer sensueel en vrouwelijk parfum maar heeft als extra dat het gericht is op een jonger publiek, aangezien dit oriëntaalse vanilleparfum ook citrusnoten (bittere sinaasappel en citroen) bevat die het sprankelende en frisse accenten geven.

Kortom, een heel bijzondere geur die ervoor zorgt dat je de dag vol energie begint en de wereld zult veroveren.

Roses Vanille van Mancera (DIVAIN-670)

Ben je een liefhebber van vanille en heb je Roses Vanille nog niet geprobeerd? Een niche parfum dat je een uniek en krachtig gevoel geeft en wil roept: hier ben ik!

Samengesteld uit rozen, suiker, vanille ... wees voorzichtig, want deze combinatie zorgt ervoor dat je hem wilt opeten.

Cinéma van Yves Saint Laurent (DIVAIN-521)

Als filmsterren een geur mochten kiezen, zouden we onze hand in het vuur steken, dat ze zouden kiezen voor Cinéma van Yves Saint Laurent. Iedereen die dit bloemige oriëntaalse parfum draagt, straalt als geen ander.

Elegant en verfijnd, maar door de milde geur ideaal voor dagelijks gebruik. Let op, dit parfum is niet geschikt voor degenen die niet graag de aandacht trekken.

Hypnôse van Lancôme (DIVAIN-130)

Last but not least presenteren we Hypnôse van Lancôme, een oriëntaals vanilleparfum voor vrouwen die iedereen die hun pad kruist, willen hypnotiseren.

Een sensueel, mysterieus en bedwelmend aroma waardoor je je uniek zult voelen.

Dus, als je een speciaal tintje wilt geven aan je dagelijkse leven en je uniek, verfijnd en sensueel wilt voelen; gebruikt dan oriëntaalse parfums in je dagelijks leven. Je zult geen spijt krijgen!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published