DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste anti-aging crèmes aanbevolen door dermatologen

Top 5 anti-aging crèmes aanbevolen door dermatologen

Rimpel bestrijdende crèmes bevatten actieve bestanddelen zoals hyaluronzuur en co-enzym q10 die fijne lijntjes helpen verminderen en tekens van veroudering en verlies van elasticiteit tegengaan. Tegelijkertijd verzorgen en hydrateren deze crèmes de huid. 

Het beste is te kiezen voor verzorgingsproducten die door dermatologen worden aanbevolen. Hier zijn de 5 beste anti aging crèmes die door dermatologen worden aanbevolen, voor alle huidtypes. 

1. Clarins Extra Firming Jour

Clarins Extra Firming Jour crème is een van de beste rimpel bestrijdende crèmes aanbevolen door dermatologen. Een hoogwaardig, huid beschermend en verouderings bestrijdend product op basis van natuurlijke ingrediënten zoals haver en mitracarpus, een plant die erom bekend staat de stevigheid en elasticiteit van het gezicht te verbeteren. Bovendien is deze crème rijk aan vitamine E. 

De textuur is licht, wat betekent dat het gemakkelijk wordt geabsorbeerd. Deskundigen raden aan om het twee tot drie keer per dag op de droge huid aan te brengen. Het kan worden gebruikt als dag- en nachtcrème, en moet bij voorkeur worden aangebracht voordat je de deur uitgaat en voor dat je naar bed gaat voor een maximaal effect.

Lijst met de beste anti-rimpel crèmes om veroudering tegen te gaan

2. Ceramide lift en versteviging

De Ceramide Lift and Firm anti-ageing crème van Elizabeth Arden werkt niet alleen als een vochtinbrengende crème, maar helpt ook rimpelvorming te verminderen. Deze crème bevat ceramiden, een bestanddeel dat diepere rimpels opvult en tegelijkertijd de gezichtshuid verstevigt en egaliseert. Het resultaat is dat de huid steviger, verjongd en soepeler aanvoelt. 

De textuur van deze anti-ageing crème is licht en geschikt voor alle huidtypes. Deze crème is bijzonder geschikt als nachtcrème, maar kan ook overdag worden gebruikt. 

3. Revitaliserende Supreme +

Revitalizing Supreme + crème is perfect als je op zoek bent naar een high-end product dat in korte tijd merkbare resultaten oplevert. Deze rimpelbestrijdende crème is geschikt voor alle huidtypen en kan dag en nacht worden gebruikt. De formule activeert de anti-verouderings capaciteit van de huid in het gezicht, de hals en bestrijdt de signalen van veroudering.

De combinatie van ingrediënten in dit product, zoals het extract van cactus vijgen, stimuleert de natuurlijke collageenproductie en verzorgt diepgaande voeding aan de gezichtshuid. Het heeft ook een hoge concentratie Moringa Oleifera, dat veel vitaminen, voedingsstoffen en mineralen verschaft. 

Beste door dermatologen aanbevolen rimpel bestrijdende crèmes voor gezichts verzorging

4. Antiage van Nezeni Cosmetics

Een andere, van de beste rimpelbestrijdende crèmes die door dematologen worden aanbevolen is Antiage van Nezeni Cosmetics, dat niet alleen fijne lijntjes en rimpels vermindert, maar ook het verschijnen van de tekenen van veroudering voorkomt. De formule van deze crème is natuurlijk en bevat ingrediënten zoals quinoa-extract, dat fijne lijntjes minimaliseert en rimpels tot wel 47% vermindert. 

De ingrediënten bevatten ook drakenbloed, een botanisch extract dat schade door de vrije radicalen in de lucht vermindert en de natuurlijke collageen productie bevordert. Het bevat ook hyaluronzuur dat de gezichtshuid beschermt, verstevigt en hydrateert. Hij is geschikt voor gebruik overdag en 's nachts. 

5. Benefiance Rimpel Resis 24 

Tenslotte is de Benefiance Wrinkle Resis 24 van Shiseido een van de beste huidverzorgingscrèmes tegen rimpels op de markt. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar is bijzonder geschikt voor de normale tot gemengde huid. De textuur van deze lijntjes bestrijdende crème is licht en zijdezacht. Het vermindert niet alleen fijne lijntjes, maar bestrijdt ook oneffenheden, verlies van elasticiteit, droogte en cel oxidatie.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published