DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste crèmes voor 50-plussers, voor heren én dames

De beste crèmes voor 50-plussers

Het kan soms moeilijk zijn om je juiste gezichts- of bodycreme te vinden die aansluit bij wat je huid nodig heeft. Bij DIVAIN willen we je graag helpen bij deze zoektocht naar de ideale crème. Daarom hebben we een lijst opgesteld met de beste crèmes voor 50-plussers, zowel voor heren als voor dames.

De beste crèmes voor 50-plussers

Voor vrouwen van in de 50 is gezichtsverzorging cruciaal ter preventie van het verschijnen van lijnen op het gezicht, rimpels, verlies van elasticiteit of vlekken veroorzaakt door langdurige blootstelling aan de zon.

Een oudere huid heeft producten nodig die rijk zijn aan actieve ingrediënten die de aanmaak van collageen en elastine in de diepste huidlagen helpen stimuleren. Om vroegtijdige veroudering tegen te gaan, is het noodzakelijk om crèmes te gebruiken die zijn geïndiceerd voor de rijpe huid ouder dan 50 jaar. De beste zijn:

DermAbsolu van Avène

DermAbsolu is een lichte dagcrème die voedt, vitaliseert en kalmeert. Het is de beste optie voor de verzorging van de gevoelige huid dankzij de zachte en frisse textuur. Bovendien bevat het geen sterk parfum dat allergieën kan veroorzaken.

De beste crèmes voor 50-plussers die de huid verfrissen en hydrateren

Advanced Time Zone van Estée Lauder

Als je op zoek bent naar een anti-rimpelcrème voor 50-plussers, dan is de Advanced Time Zone een uitstekende optie. Dankzij de lichte formule is het een uitstekend alternatief voor wie op zoek is naar een gezichtscrème die in korte tijd fijne lijntjes of rimpels kan behandelen.

Advanded Night Repair van Estée Lauder

Advanced Night Repair is een nachtcrème die ook werkt als een vochtinbrengende crème, ideaal voor de behandeling van fijne lijntjes en vroegtijdige huidveroudering. De formule is zwaar, met ontstekingsremmende ingrediënten die de zwelling van de huid 's nachts helpen verminderen. Het heeft een krachtig effect dat met het verstrijken van de dagen je huid een revitaliserend effect geeft.

Smart Night Custom-Repair van Clinique

Een droge huid heeft veel hydratatie nodig om het ontstaan ​​van rimpels te voorkomen en het dreigende vervellen van de huid te voorkomen. Hiervoor raden wij Clinique Smart Night aan. Een crème met een lichte formule, speciaal voor de droge en gevoelige huid voor 50 jaar en ouder, die een langdurige hydratatie belooft. Deze anti-aging gezichtscrème helpt de hele nacht 70% van de hydratatie van de huid te behouden.

Rénergie Multi-Glow van Lancôme

Als je op zoek bent naar anti-verouderingscrèmes die zich aanpassen aan jouw huidtype, dan is Rénergie Multi-Glow een goede optie. Deze crème is speciaal samengesteld voor de rijpere huid die zijn vitaliteit en elasticiteit heeft verloren en zorgt voor helderheid en hydratatie.

Bovendien geeft deze crème een stralende uitstraling aan de huid dankzij het rode bessen extract, een van de belangrijkste ingrediënten van de crème, dat een rozige uitstraling aan de huid geeft waardoor je er jonger uit zult zien.

Cellus Deep Moisture Cream van LAGOM

Deze lijst met de beste crèmes voor dames van boven de 50 sluiten we af met Cellus Deep Moisture Cream van LAGOM. Dit is een van onze favoriete anti-rimpelproducten omdat het de huid een hoge hydratatie geeft en het een crèmige touch geeft waardoor je huid er stralend uitziet.

Bovendien heeft deze crème een verjongend effect, iets wat typisch is voor anti-aging crèmes. Dankzij jojoba-olie helpt deze gezichtscrème de huid langer vol en zacht  te houden.

Aanbevolen crèmes voor mannen boven de 50

Tegenwoordig bieden merken ook crèmes en producten aan die voldoen aan de behoeften van de mannenhuid, vooral voor mannen van in de 50. Bovendien zijn veel van deze anti-verouderingsbehandelingen rijk aan hyaluronzuur, een populair bestanddeel dat versnelde huidveroudering helpt verminderen door te zorgen voor extra hydratatie.

Aanbevolen crèmes voor mannen van 50 jaar en ouder die lijntjes op het gezicht verminderen

Clinique For Men

Clinique For Men is een van die crèmes die is ontworpen voor de behoeften van alle mannen. Deze crème zorgt voor hydratatie, glans, revitaliseert de huid en bestrijdt die vervelende lijntjes op het gezicht. Het is een vochtinbrengende crème met anti-verouderingseffect, daarom kunnen mannen het zonder problemen overdag of 's nachts gebruiken voor hun verzorging.

Anti Age van Muti

De Anti Age dagcrème met SPF 30 is een ander juweel voor mannen. Het is ontworpen met hyaluronzuur, ectoïne en vitamine B3, drie componenten die de huid hydrateren en tegelijkertijd de kleine gezichtsuitdrukkingslijntjes, veroorzaakt door de zon en veroudering, helpen verminderen.

L’Oréal Men expert hydra energetic

De crème van de herenlijn van L'Oréal mocht niet ontbreken. Het is een van de beste omdat het praktisch is en belooft de 5 tekenen van 50 jaar en ouder te bestrijden: rimpels, uitdroging van de huid, verlies van stevigheid, dof uiterlijk en het effect van vrije radicalen. Het beste? Het heeft een lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen en geen vettih gevoel op de huid achterlaat.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published