DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top met de beste parfums met oud

Top 10 parfums met Oud, de geur van elegantie

Oud, synoniem voor luxe en elegantie, is een van de meest bewonderde en begeerde ingrediënten in de wereld van de parfumerie. Een exotisch, eigenaardig en enorm onweerstaanbaar aroma dat de zintuigen verovert. Als je het nog niet hebt geprobeerd, vertellen we je in dit bericht wat de beste parfums met oud zijn voor heren, dames en unisex. Elegante, warme en sensuele aroma's die u zullen betoveren.

Wat is Oud in de parfumerie? 

Oud wordt gewonnen uit het hout van bomen uit Zuidoost-Azië. Wanneer een bepaald soort schimmel deze bomen aantast, reageren ze door een soort donkere hars af te scheiden die het hout bedekt en het een intense en onweerstaanbare geur geeft. Uit dit harsachtige hout wordt de zogenaamde oud gewonnen.

De Arabieren waren de eersten die oud gebruikten bij de vervaardiging van hun parfums, tientallen jaren geleden. Maar pas enkele jaren geleden is het in Europa aangekomen. Vandaag de dag is het een veel bewonderd exotisch ingrediënt in de parfumerie met een houtachtige, leerachtige en zoete geur die luxe, elegantie en sensualiteit oproept. 

Parfums met oud hout voor heren, dames en unisex

Top 10 onweerstaanbare oud parfums

DIVAIN-305, vergelijkbaar met Oud Wood van Tom Ford

De TOP van de beste parfums met oud willen we openen met een van de meest populaire unisex geuren. Het is DIVAIN-305, vergelijkbaar met Oud Wood van Tom Ford, een exotisch en oriëntaals aroma waarin oud hout samensmelt met Braziliaans rozenhout om een explosieve uitgang te creëren, die plaats maakt voor een onweerstaanbaar hart van sandelhout en vetivernoten. Een keuze die al uw zintuigen zal veroveren.

DIVAIN-667, vergelijkbaar met Amber Aoud Parfum van Roja Dove

Warm, exotisch en gedurfd is onze DIVAIN-667, vergelijkbaar met het Amber Aoud Parfum van Roja Dove. Een oriëntaals geïnspireerde unisex geur die je meeneemt naar verre paradijzen. Ontworpen om te schitteren, begint dit eau de parfum met een topnoot van citrusvruchten, gevolgd door een bloemig hart vol elegantie, met in de hoofdrol Mai-roos en jasmijn uit Grasse, dat eindigt in een houtachtige en warme basis van noten als kaneel, sandelhout, oud of muskus. 

DIVAIN-919, vergelijkbaar met Pure Oud van Kilian

Een van de meest begeerde juwelen van de Black Edition mag in deze top niet ontbreken: DIVAIN-919, vergelijkbaar met Pure Oud van Kilian. Een perfecte herinterpretatie van oud gecombineerd met andere natuurlijke essences zoals gaiac hout of copaiba balsem om een omhullend, uniek en exclusief parfum te creëren. 

DIVAIN-323, vergelijkbaar met Oud Wood Intense van Tom Ford

Als u op zoek bent naar het beste oud parfum voor mannen, dan is DIVAIN-323, vergelijkbaar met Oud Wood Intense van Tom Ford, misschien precies wat u zoekt. Dit parfum, even intens als verrassend, is voor originele, gedurfde mannen, niet bang voor wat de mensen zullen zeggen. Een betoverende geur van houtachtige en oriëntaalse ingrediënten zoals gember, cipres of agarhout, gemaakt voor de nacht. 

DIVAIN-281, vergelijkbaar met Acqua Di Parma Oud

DIVAIN-281, vergelijkbaar met Oud van Acqua Di Parma is een parfum met oud voor mannen dat op een eenvoudige en traditionele manier luxe en elegantie vertegenwoordigt. Een sterke geur vol contrasten waar de topnoten van citrusvruchten een unieke frisheid brengen die zich vermengt met de warmte van andere houtachtige ingrediënten zoals oud hout of sandelhout. 

Wat is oud in parfums en de beste geuren met dit ingrediënt

DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif de Parfums de Marly

Onder de beste parfums voor vrouwen met oud, benadrukken wij DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif van Parfums de Marly. Een sappig akkoord met noten van lychee, peer en bergamot maakt plaats voor een oosters bloemig hart vol elegantie met Turkse roos, oud hout en wierook. Anders, fris en zeer sensueel, deze krachtige eau de parfum zal u een zintuiglijke ervaring bezorgen om nooit te vergeten. 

DIVAIN-321, vergelijkbaar met Montale Black Aoud

Ontdek de magische en raadselachtige kant van het Oosten met dit parfum voor mannen dat u uitnodigt op een reis door de verschillende olfactorische facetten van oud. Navigeer door de verschillende noten van Cambodjaanse Oud en rozen die perfect verweven zijn met een hart van Indonesische patchoelibladeren en Franse labdanum dat persoonlijkheid en warmte brengt. Zonder twijfel is DIVAIN-321, vergelijkbaar met Black Aoud van Montale, een parfum om een stempel op te drukken. 

DIVAIN-330, vergelijkbaar met Mancera's Rode Tabak

Gedurfd, krachtig en totaal grensverleggend is dit parfum met oud dat je zal omhullen in een gevoel van ongeëvenaarde warmte. DIVAIN-330, vergelijkbaar met Red Tobacco van Mancera (unisex), valt op door zijn cocktail van exotische en houtachtige ingrediënten zoals vanille uit Madagaskar, gaiac-hout, vetiver uit Haïti en witte muskus, die je zal betoveren tijdens de koudste winternachten. Een dans van emoties die uw passie en uw meest sensuele kant zal doen ontwaken. 

DIVAIN-347, vergelijkbaar met Tobacco Oud van Tom Ford

Een verslaving zonder grenzen, geïnspireerd door het Midden-Oosten. Dit is de definitie van ons eau de parfum DIVAIN-347, vergelijkbaar met Tobacco Oud van Tom Ford (unisex), dat een reeks zeer unieke ingrediënten combineert die u niet onverschillig zullen laten. De frisse topnoten van whisky maken het totaal uniek. Sterk en sensueel, de basis van dit parfum valt op door de noten van oud hout, het sterbestanddeel dat alle aroma's met elkaar verbindt. 

DIVAIN-660, vergelijkbaar met Oud Ispahan van Dior

Elegant en betoverend, dit parfum is een ware explosie van houtachtige en oriëntaalse geuren die de hele dag frisheid en warmte tegelijk bieden. DIVAIN-660, vergelijkbaar met Oud Ispahan van Dior, wordt vooral gekenmerkt door een hart van roos, patchoeli en saffraan met daarbovenop een basis van oud, sandelhout en cederhout. Een vrouwelijke geur om te verblinden waar je ook gaat. 

Nu u weet wat de beste parfums met noten van oud zijn voor heren, dames en unisex, aarzel dan niet om deze oriëntaalse geur te ontdekken die zo bewonderd wordt in de parfumerie, wij zijn benieuwd naar uw mening! ;)

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published