DIVAIN | Equivalence parfums

-40% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste parfums met een schone geur om je de hele dag fris te voelen

6 parfums met een schone of zeepachtige geur om de hele dag fris aan te voelen

Het is waar dat het tegenwoordig heel gemakkelijk is om frisse geuren te vinden, die goede eigenschappen bieden met opvallende lustopwekkende olfactorische tonen. Maar wanneer je op zoek bent naar iets dat verder gaat dan de verleiding en je parfums nodig hebt die echt schoon ruiken, die je op elk moment van de dag kunt gebruiken, wordt de keuze moeilijker.

Met ons oog op deze behoefte hebben we besloten om een ​​lijst te maken van de beste parfums met een schone geur die is ontwikkeld op basis van bloemen- en citrustonen.

Deze frisse geuren kunnen dagelijks gebruikt worden zonder moe te worden. Geuren met voldoende kwaliteit om dat gevoel van fris gewassen kleding de hele dag vast te houden. Laten we beginnen!

J´adore van Dior

Een klassieker die niet mag ontbreken op je kaptafel. Vandaag de dag is het nog steeds een van de best verkochte producten ter wereld. J'Adore van Dior is een zeer elegant en zeer vrouwelijk parfum dat, naast zijn aura van glamour, een geweldig gevoel van reinheid en romigheid creëert. Iets wat heel goed zijn 50 ml of 100 ml fles in de vorm van een amfora weergeeft.

De fruitige en frisse topnoten van deze geur onthullen een levendige bloemenachtergrond met een spoor van vanille en witte musk die je de hele dag zal verfrissen. Ideaal om te dragen in de zomer.

Zuiver geurende parfums om op elk moment van de dag te dragen

Light Blue van Dolce & Gabbana

We zouden dit parfum kunnen omschrijven als een jasmijnlimonade met een vleugje bamboe en groene appel. Dolce & Gabbana koos deze ingrediënten voor zijn geur met als doel de sfeer van de Siciliaanse zomer op te roepen, hoewel ze ook perfect zijn om frisheid en een schoon en fris grasgevoel te bieden.

Light Blue Eau de Parfum (Eau de Parfum) heeft een ultra-frisse en casual fruitige bloemengeur met een subtiele hint van musk. We weten dat het als inspiratiebron heeft gediend voor verschillende schoonmaakproducten.

Het is een goede optie voor vrouwen die niet tegen sterke parfums kunnen en de hele dag schoon willen ruiken. U kunt de versheid zelf controleren, zelfs bij aankoop van het kleinste flesje van 30 ml.

Coco Mademoiselle van Chanel

Hoewel Chanel dit parfum per ongeluk creëerde tijdens het creëren van Chance, bleek het een bestseller te zijn. Mede hierdoor is het tegenwoordig bekend dat wanneer een intense mannelijke basis wordt gecombineerd met een bloemig hart, zeer romig en vrouwelijk van jasmijn en roos, een onweerstaanbaar verleidelijk effect wordt gecreëerd.

Zonder te vergeten dat het een van de meest verse citrusaroma's op de markt is. Iets dat ook helpt bij de zachte tonen van patchouli en witte musk die het heeft. Met Coco Mademoiselle van Chanel krijg je een intense, schone zomergeur die je de hele dag zal vergezellen.

Coco Mademoiselle van Chanel is een parfum met de geur van zeep en fris gewassen kleding

Ck One van Calvin Klein

Een van de meest aanbevolen frisse parfums, ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ck One van Calvin Klein, onderscheidt zich door het aanbieden van een vrije geest vol schoonheid en harmonie, geïnspireerd door de meest zorgeloze natuur.

De ingrediënten zoals groene thee bieden ook een subtiele sensualiteit. Bovendien, met outputs zo helder als mandarijn, papaya, bergamot of citroen, voel je de frisheid en vitaliteit die je nodig hebt.

En niet te vergeten de elegantie van de aromatische tonen van nootmuskaat, viooltje, jasmijn, roos en lelietje-van-dalen.

Happy van Clinique

Happy van Clinique is erg verfrissend en plezierig. Hoewel het een paar jaar geleden werd gelanceerd, is het vandaag de dag nog steeds een van de meest gebruikte geuren.

Het heeft een vleugje citrus, versterkt door ingrediënten als bergamot, Indiase mandarijn en sinaasappel. De hartnoten die het vergezellen zijn onder andere de orchidee, het lelietje-van-dalen en de roos. Op de achtergrond enkele toetsen van mimosa, lelie, magnolia, amber en musk. Zonder twijfel een geur die je doet glimlachen en die ruikt naar pas gewassen kleding.

Terre d'Hermès van Hermès

We maken dit lijstje met de lekkerste schoon geurende parfums af met een eau de toilette (eau de cologne) voor mannen. Zeer licht, subtiel en een van de meest karakteristieke Franse huizen die er zijn. Naast frisheid en reinheid dankzij de citrustonen van sinaasappel en grapefruit, brengt deze zomergeur een groot gevoel van vitaliteit.

Laten we niet vergeten dat deze eau de toilette ook Sumatraanse aromatische hars bevat, bekend om zijn therapeutische eigenschappen. Terre van Hermès is gecreëerd door een van de beste parfumeurs op de markt, Jean-Claude Ellena. Aarzel niet om dit aroma te kopen, want u zult er geen spijt van krijgen.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published