DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 🌺

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Beste looks voor een denim overhemd

Hoe combineer je een denim shirt? 8 Looks for success

Denim shirts zijn kledingstukken die nooit uit de mode raken bij mannen en vrouwen als het gaat om een casual stijl. Daarom hebben we in dit artikel een kleine gids voor je gemaakt om te leren hoe je een denim overhemd kunt combineren.

Je kunt dat overhemd dat je achter in je kast hebt liggen op duizend manieren gebruiken om de leukste outfits te creëren en trends te zetten!

Hoe combineer je een denim overhemd voor mannen?

Hoewel de dagen van mannen te paard al lang voorbij zijn, raakt een denim overhemd nooit uit de mode en kan het altijd een geweldige optie zijn voor een casual formele look om dagelijks te dragen.

Als je geen image consultant hebt, geen nood want hier geven we je de beste modetips voor het combineren van een denim overhemd voor heren:

Met spijkerbroek

De meest eenvoudige optie van allemaal is om het denim overhemd voor heren te dragen met een jeans of denim broek. Zo ziet u er comfortabel, aantrekkelijk en veelzijdig uit. U kunt uw outfit aanvullen met loafers, cowboylaarzen of houthakkerslaarzen.

Hoe je een denim overhemd voor vrouwen combineert en een trendsetter bent

Met blazers

Voor liefhebbers van formele casual zijn denim overhemden perfect te dragen met blazers, een basisstuk in de garderobe van elke man. Hier kunt u verschillende texturen en kleuren combineren voor de verschillende looks van de dag: een werkvergadering, een gezinsmaaltijd of een sociale gebeurtenis.

Chino broek

De chino-broek is de evolutie van de denim broek, ontworpen als een veel formeler, maar comfortabeler kledingstuk. Een denim overhemd kan perfect gecombineerd worden met een kaki, bruine, beige of marineblauwe chino broek. Deze combinatie geeft u een casual en originele touch.

Bad Ass open shirt

Een open denim shirt, een t-shirt en een zwart leren jack is de ideale look als je er als een bad boy uit wilt zien. Combineer het met een paar leren bikerboots en je hebt nog meer succes.

Hoe combineer je een denim overhemd voor vrouwen?

Net als mannen kunnen ook vrouwen het beste uit een denim overhemd halen. Hier zijn de outfits om trends te zetten met dit kledingstuk:

Denim shirt en legging

Het dragen van een zwarte legging is een goede keuze als je een formele look wilt die weinig werk met zich meebrengt. Leggings zijn comfortabel, makkelijk te strijken en passen overal bij. Bovendien past de zwarte kleur perfect bij het blauw van het overhemd.

Hipster stijl

Als hipster of vintage mode je ding is, kun je je denim overhemd combineren met een midi rok. Bovendien zijn de combinaties met deze kledingstukken eindeloos, dankzij het grote aantal kleuren, texturen en prints die je voor dit type rok kunt vinden.

Leer hoe je een denim overhemd combineert, de pers die nooit uit de mode aakt.

Overhemden en leer

Een van de beste zomer- en lentelooks is om het overhemd te combineren met een leren rok, of kies voor een meer casual look met een spijkerbroek en een donker leren jasje.

Extra grote overhemden

Als je een oversized denim shirt hebt, kun je dat open dragen met een tanktop of zwemkleding eronder. Of als je het liever dicht draagt voor meer comfort.

Zoals je ziet zijn de opties die je hebt als het gaat om het creëren van de beste looks met dit kledingstuk, zowel voor mannen als vrouwen, eindeloos. Haal je denim shirt in huis en zet de trend met je stijl!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published