DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

De beste outfits met een donkerblauwe broek

Hoe combineer je een donkerblauwe broek voor heren en dames

De manier waarop we onze kleding combineren bepaalt onze stijl en weerspiegelt onze persoonlijkheid. Hoewel een zwarte broek een optie is om er stijlvol uit te zien, brengt in werkelijkheid een donkerblauwe broek ook zeer veel glamour en elegantie. 

Hier volgen enkele tips voor hem en haar hoe je een donkerblauwe broek kunt combineren, waarmee je de glamoureuze stijl die je wenst bereikt en de trend zet.

Hoe combineer je een donkerblauwe broek voor heren

Met welke kleuren en andere kleding te dragen

Wit is een van de kleuren bij uitstek om het te combineren, of het nu gaat om een donkerblauwe jeans of een chino-broek. Andere kleuren die perfect passen bij een donkerblauwe broek zijn bruin, beige of lichtblauw. 

Bij heren staat dit kledingsstuk fantastisch met een overhemd effen van kleur met lange ofwel korte mouwen, of een overhemd met delicate en elegante verticale strepen. Wil je een elegantere look, voeg dan een donkerblauwe blazer toe, zodat je overal opvalt. 

Qua schoenen past niets beter bij deze stijl dan zwarte leren instappers of een paar bruine schoenen, ideaal om op elk moment van de dag bij deze outfit te dragen. 

Hoe een donkerblauwe damesbroek te combineren en een trend te bepalen

Met welke complementen of accessoires

Horloges, zonnebrillen en stropdassen zijn enkele van de perfecte accessoires om deze outfit aan te vullen. Ze zullen de stijl uitstralen van succesvolle zakenman, wat je het vertrouwen kan geven dat je nodig hebt om al je dagelijkse objectieven te bereiken.

Hoe combineer je een donkerblauwe broek voor dames

Met welke kleuren en andere kleding te dragen

Voor de vrouw combineert wit ook perfect met een donkerblauwe broek, maar er zijn ook andere kleurencombinaties waarmee je er professioneel en elegant uit ziet. 

Je kunt een donkerblauwe broek voor dames combineren met een olijfgroene of kobaltblauwe blazer ofwel met een smaragdgroene of mosterdkleurige blouse of T-shirt. Bij deze kleur broek passen ook perfect de nude kleuren, omdat dit neutrale kleuren zijn die een grote hoeveelheid elegantie toevoegen. 

Als je een comfortabele maar minder formele damesstijl wilt, kun je ook heel elegant zijn door je donkerblauwe broek te combineren met een fantastische pullover met ronde hals en zwart witte horizontale strepen

Qua schoenen kun je elk van deze stijlen aanvullen met bruine leren hakken, zwarte laarzen, witte gymschoenen of goudkleurige schoenen.

Tips hoe een donkerblauwe broek te combineren

Met welke complementen en accessoires 

Voor dames zijn tassen, kettingen en andere sieraden de perfecte elementen om outfits af te ronden. Je kunt kiezen voor een elegante handtas, een lange ketting of een sjaal om je stijl te profileren. Hoeden en petten zijn ook geweldige accessoires om de outfit aan te vullen.

Make-up bij de donkerblauwe broek stijl

Een eenvoudige make-up past bij iedere dames look met de donkerblauwe broek in de hoofdrol. Een lichte kleur glans op de lippen, een lichte tint op de ogen, een beetje blusher en donkere wimpers zijn de ideale make-up voor je outfit. Houd in gedachten dat de make-up en de tinten die je gebruikt passen bij je stijl en gelaatstrekken. 

Nu je weet wat de beste combinatie is om de trend te zetten en de beste outfits met een donkerblauwe broek in de hoofdrol, aarzel nu niet om je garderobe te vernieuwen en elegant uit te gaan. Je zult de jaloezie opwekken van velen!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published