DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top tips voor het combineren van een grijze broek voor mannen

Hoe combineer je een grijze broek voor heren

In de herenmode is de kleur grijs zeer overheersend, vooral als het gaat om broeken in chino-stijl of jeans. Grijze broeken voor mannen zijn niet alleen elegant, maar ook zeer veelzijdig en daarom geven wij je in dit bericht enkele tips om te leren hoe je ze kunt combineren met andere kleuren en kledingstukken zoals overhemden, t-shirts, jassen of schoenen. 

Kleuren om te combineren met een grijze broek

Grijs combineert heel goed met bijna alle andere kleuren, maar er zijn er die beter scoren dan andere. De beste tinten om te combineren met een grijze broek zijn: zwart, lichtblauw, marineblauw en rood zoals granaat of bordeaux.

Neutrale kleuren, zoals wit of beige, passen ook heel goed bij donkergrijs wanneer je er elegant uit wilt zien. Andere kleuren die passen, maar niet zo goed als de bovenstaande, zijn groene en donkerbruine tinten. 

Kleding die combineert met een grijze broek voor heren

Overhemden die combineren met een grijze broek

Een overhemd past bij alles, of het nu een elegante of casual outfit is. Er zijn verschillende mogelijkheden om een broek te combineren met een herenoverhemd.

Zo is een zwart overhemd een van de meest klassieke opties bij een grijze broek. Je  kunt ook kiezen voor een blauw overhemd voor een frisse stijl, want donkergrijze tinten staan prachtig bij lichtblauw. Een wit overhemd tenslotte is een andere klassieke en veelzijdige optie.

Ontdek hoe je een grijze broek kunt combineren voor een trendy look

T-shirts bij grijze herenbroeken

Wat betreft T-shirts, zijn er geen grenzen. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren van donkere t-shirts die goed passen bij grijs, of kiezen voor een wit t-shirt en opvallende zwarte schoenen om zo een eenvoudige maar stijlvolle outfit te creëren. Je kunt ook t-shirts met ontwerpen of logo's dragen om je look een leuke toets te geven. 

Jassen of jacks

Wat de kleding voor buiten betreft, passen verschillende tinten grijs er goed bij. Je kunt ook trendy gaan door te kiezen voor een zwarte jas of een geruit patroon.

Wat jassen betreft: een zwart leren jasje met de grijze broek en een wit t-shirt zorgt voor een klassieke look die iedereen zal veroveren. Aan de andere kant is een spijkerjasje ook ideaal passend voor deze stijl.

Schoenen die erbij passen

Schoenen zijn zeer belangrijk voor het creëren van een modieuze  look. Voor je grijze chino-broek zijn neutraal gekleurde schoenen, zoals zwart en donkerbruin, altijd een veilige keuze, omdat ze perfect bij elkaar passen. Je kunt ook kiezen voor een bordeauxrode of een granaat tint. 

Kleding en kleuren om een grijze broek voor mannen te combineren en de trend te zetten

Met welke complementen en accessoires

Wat betreft accessoires, overweeg het dragen van een riem, een zwarte zonnebril, een stropdas of een smart watch om je look aan te vullen. Je kunt ook sjaals of hoeden dragen, afhankelijk van het seizoen en de stijl waar je voor gaat.

En last but not least, vergeet niet je outfit een speciaal en mannelijk tintje te geven met een van de beste parfums voor heren. Bij DIVAIN raden wij je Bleu van Chanel (DIVAIN-200) en M7 van Yves Saint Laurent (DIVAIN-283) aan. Je zult de jaloezie ervaren van al je vrienden!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published