DIVAIN | Equivalence parfums

-40% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Parfums voor kinderen zijn fris, zacht en hypoallergeen

De beste parfums voor de allerkleinsten

Kind zijn betekent niet dat je geen lekker geurtje kunt gebruiken. We houden er allemaal van om lekker te ruiken, zij ook, want het is een heerlijk gevoel dat ons goed laat voelen. Het wordt ook zeker aanbevolen om parfums al vanaf jongs af aan te gebruiken, omdat ze kinderen helpen bij het ontwikkelen van en beginnen met het creëren van hun olfactorische geheugen (van vitaal belang voor emotionele ontwikkeling).

En wees niet bang, want de parfums voor kinderen die we je hieronder laten zien zijn fris en zacht, ideaal voor hun tedere huidjes. Laten we ze gaan bekijken!

Parfums voor meisjes

Ptisenbon van Tartine et Chocolat (DIVAIN-903)

Dit parfum voor meisjes ruikt naar tederheid, zoetheid, delicaatheid ... kortom, als je kleine meisje deze geur op heeft, zal je hart overlopen van liefde en wil je haar nooit meer loslaten.

Het is een super zacht en fris aroma, ideaal om haar mee op te frissen en in een staat van rust en welzijn te dompelen. De frisheid komt voort uit de citrusnoten van sinaasappel en limoen; daarnaast geven galbanum, jasmijn en lelietje-van-dalen het een vrouwelijk tintje waar je dol op zult zijn.

Merken zoals Tous, Burberry en Bvlgari zijn gespecialiseerd in kindergeuren

Parfums voor jongens

DIVAIN-904

Deze eau de cologne is fris en sprankelend maar met persoonlijkheid, perfect voor jouw jongen die al een echte man aan het worden is. De verschillende noten van neroli, mandarijn, zoethout, gekarameliseerde appel en gras, geven het een zorgeloze en kinderachtige sfeer; samen met musk en witte klaver; die het lichaam ondersteunen en het een zorgvuldig aroma geven.

Een nieuw soort kinderparfum waar jij én hij van zullen genieten.

Het is goed voor kinderen om een parfum op te hebben om hun olfactorisch geheugen te ontwikkelen

Parfums voor baby’s

DIVAIN-900

Vind je ook niet dat babygeur de lekkerste geur van de hele wereld is? Kijk dan eens naar deze eau de cologne die deze geur als uitgangspunt neemt, wat uiteindelijk zorgt voor een zachte en delicate geur. Het is gemaakt voor de kleinsten thuis, maar we raden je aan om hem ook gewoon op te doen tijdens je werkdag of tijdens het doen van je klusjes. Je zult merken dat het lijkt alsof je je kleintje een knuffel geeft.

Ook in de wereld van kinderparfums zijn er unisex geuren. Laten we de twee bekendste eens bekijken:

Baby Touch van Burberry (DIVAIN-901)

Dit Burberry kinderparfum is niet alleen unisex, maar is ook bedacht voor mama's en papa's om hem te dragen Het frisse en citrusaroma is ideaal voor het hele gezin.

Het heeft noten van oranjebloesem, jasmijn, lelie, sinaasappel, munt, mandarijn en melk!; waardoor een aroma ontstaat dat je rust zal brengen.

We raden je aan om hem op te doen voordat je een wandeling met het gezin gaat maken in de natuur, je zult zeker een mooie dag hebben en je zult dit aroma associëren met die ene speciale dag.

Petits et Mamans van Bulgari (DIVAIN-902)

Deze geur is geïnspireerd op de unieke band die ontstaat tussen moeders en hun kinderen. Het heeft poederachtige noten, bergamot, sinaasappel en Braziliaans rozenhout (onder vele anderen); waardoor het perfect is voor zowel kinderen als hun moeders. De topnoten zitten vol met leven en plezier, om vervolgens plaats te maken voor die van het hart- en basisnoten, die je in een staat van vrede en rust zullen brengen, ideaal om de dag mee af te sluiten.

De waarheid is dat we er dol op zijn, omdat het dragen van dezelfde geur als je kind ervoor zorgt dat je je nog meer met hem verbonden voelt.

Zoals je kunt zien, zijn deze parfums voor jongens en meisjes erg dynamisch en fris, dus ze zijn ook ideaal voor volwassenen, vooral om ze op te doen op de heetste zomerdagen, bij het verlaten van de sportschool of om een ​​dag door te brengen op het platteland.

Als je houdt van aroma's die de ziel revitaliseren en ons energie brengen, mag je deze aquatische parfums of deze frisse zomerparfums niet missen.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published