DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 🌺

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Wat zijn parfum testers en waar kan ik ze kopen

Wat zijn parfum testers? De voor- en nadelen

Degenen die een goed parfum herkennen weten dat een parfum goed is als het je huid doordringt en zijn sporen achterlaat. Maar niet iedereen kan het zich veroorloven om een origineel parfum te kopen, de prijzen hiervan zijn namelijk relatief hoog, afhankelijk van het merk en het formaat. 

In dit artikel willen we graag de perfecte manier benoemen om te kunnen genieten van een heerlijke geur voor een aangename prijs. Het gaat hier om parfum testers of parfum samples. 

Hoewel veel mensen misschien minder vertrouwen hebben in deze producten omdat ze niet in het originele flesje komen, is het juist dé manier om aan een parfum van hoge kwaliteit te komen voor zowel heren als dames. Hieronder zullen we uitgebreid uitleggen wat testers of samples zijn, de eigenschappen ervan en de verschillen tussen de testers en de normale parfums van bekende merken. 

Verschil tussen een tester en normaal parfum

Wat is een parfum tester? 

Parfum testers of samples zijn gemaakt met de intentie om ze te gebruiken in parfumerieën. Deze producten kunnen aan klanten worden gegeven om ze zo te overtuigen of te verleiden het product te kopen.

Het is een 100% origineel parfum dat in verschillende formaten kan worden gepresenteerd, zoals EDT (Eau de Toilette) of EDP (Eau De Parfum). Het belangrijkste verschil met de normale is de presentatie. Juist omdat het test parfums zijn, besteden fabrikanten minder aandacht aan verpakkingen, waardoor de prijs van het product aanzienlijk varieert.

De testers zijn ontworpen voor allerlei soorten heren- en damesmerken, inclusief de meest prestigieuze, zoals: Calvin Klein en Christian Dior. Je vindt ze in parfumerieën of winkelcentra als testers of in de verkoop.

Voor- en nadelen van parfum testers

Voor- en nadelen van testers

  • De vloeistof in de testers is precies hetzelfde als die in de originele parfums voor heren of dames. Je kunt het met hetzelfde vertrouwen gebruiken als een normaal parfum en lang genieten van de geur. Het belangrijkste om deze geur zo lang mogelijk te behouden is door hem op een koele en droge plaats te bewaren.
  • De prijs is relatief lager dan die van een gewoon parfum. Uiteindelijk is de inhoud van het product wat het verschil maakt en dat is het belangrijkste.
  • Het kopen van parfum samples is de beste optie om je favoriete originele geur overal mee naartoe te kunnen nemen. Door het kleine formaat berg je hem perfect op in je tas of rugzak.
  • Het enige nadeel dat ze hebben is dat je niet lang van hun geur kunt genieten, aangezien de inhoud minder is dan bij gewone parfum. Je zult dus weer naar de winkel moeten rennen om hem weer te pakken te krijgen.

Verschillen tussen een tester en een gewoon parfum

Om meer te weten te komen over parfum testers, zullen we je hier vertellen wat de eigenschappen zijn die ze onderscheiden van gewone parfums.

  • Op het etiket is vaak te vinden dat het om een “tester” of “sample” gaat
  • Testers zien er vaak anders uit, vaak zonder de bekende uiterlijke kenmerken van het merk. Ze komen vaak in een wit of bruin doosje. 
  • De prijs van deze producten is uiteindelijk veel goedkoper dan een normaal flesje

Waar kan ik ze krijgen? 

Je kunt testers in parfumerieën, drogisterijen en sommige winkels in winkelcentra kopen. Wie weet kom je wel winkels tegen die gratis samples verstrekken van de beste merken voor heren en dames.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published