DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste klassieke herenkapsels van de laatste decennia

Top 11 de klassieke kapsels voor mannen

De kapsels zijn een belangrijk onderdeel van de outfit van elke man, omdat ze stijl en elegantie toevoegen en veel meer persoonlijkheid. 

Het juiste kapsel kiezen is essentieel en om je te helpen hebben wij een lijst gemaakt van de 11 beste klassieke kapsels voor mannen. Deze hebben alle modes doorstaan en zijn iconisch geworden, dus bekijk ze!

Lange Pompadour

Toupés voor mannen waren een van de beroemdste kapseltrends van de jaren 50. Bij deze stijl wordt het haar zo hoog mogelijk naar boven gekamt om een soort golf te creëren. Deze Pompadour vorm was erg populair bij fans van  rock 'n' roll uit de jaren 50, beter bekend als Rockabilly.

Jake Gyllenhaal

Vernoemd naar de beroemde acteur Jake Gyllenhaal, bekend van films als Brokeback Mountain, is dit kapsel zeer gemakkelijk te onderhouden. Het kapsel is 100% met de schaar geknipt, lang aan de bovenkant, de zijkanten naar achteren gekamt en met een beetje gel afgewerkt.

Klassieke herenkapsels om eruit te zien als een grote ster zoals Elvis Presley

Achterover gekamd haar

Een klassieker is zeker het achterover gekamde haar. Het is elegant en gemakkelijk te stylen, je hebt alleen veel wax of gel nodig om het goed te laten blijven zitten.. Hier zijn twee versies, een voor kort haar en een voor lang haar. Deze stijl was heel gebruikelijk bij intellectuele mannen uit die tijd, zoals Giulio Carlo Argan.

Kort met een baard

Het dragen van kort haar met geschoren zijkanten en een lichte verhoging erboven is een van de populairste trends in de hipster mode. Als je het aanvult met een baard, verkrijg je een zeer mannelijke en interessant klassiek uiterlijk.

Ryan Reynolds

De hoofdrolspeler Ryan Reynolds van Deadpool maakt zijn verschijning op deze lijst van de beste kapsels voor mannen dankzij zijn klassieke look met moderne golven. Het kapsel van Ryan is gevormd met lichte zijkanten en een scherp gemarkeerde scheiding, zodat het bovenste deel kan worden gemodelleerd en opgekamd in een golf, maar niet in  toupé stijl.

De lange Pompadour is een zeer populair klassiek herenkapsel

Pompadour met Textuur

Soms is het niet genoeg om je coupe alleen maar te markeren, je kan het een veel elegantere stijl geven. De pompadour met textuur is een kapsel dat een omhoog gekamt toupé combineert met texturen zoals golven of met een glanzende afwerking. Dit model werd in de mode gebracht door Johny Cash.

Orlando Bloom

Deze beroemdheid is ook verantwoordelijk voor het aangeven van trends met zijn herenkapsel. Zijn kapsel is karakteristiek laag uitgesneden, in golvende lagen en gestyled met jojoba haarconditioner om het volume te geven en het onder controle te houden. Een beetje wax voor structuur en je hebt een van de beste kapsels voor de zomer. 

Ordeloze kuif

Elvis Presley was degene die van deze deze stijl een trend maakte, want deze rocker droeg zijn haar in een warrige kuif die toch zeer elegant was maar waardoor hij er tegelijkertijd als een bad-boy uitzag.

Frank Sinatra en zijn combinatie stijl

Nog een van de beste klassieke kapsels voor mannen is dat van de grote zanger Sinatra, die opviel door twee stijlen in één te mengen. Het bestond erin een deel van het haar kort te laten en het te combineren met een gestructureerd boven kapsel, waardoor het meer elegantie en formaliteit verkreeg, typisch voor deze Amerikaanse zanger. 

Klassieke kapsels voor heel gekruld haar

Als je erg krullend haar hebt, kan het moeilijk zijn om een kapsel te kiezen, omdat krullen zo opstandig zijn. Een licht vierkante coupe met wat licht volume bovenop is een goede keuze. Deze vorm is makkelijk te stylen en zal je haar onder controle houden.

Chris Patt

Bekend door zijn rol als Star-Lord in Guardians of the Galaxy, heeft acteur Chris Patt een klassieker onder de klassiekers in de ranking gebracht, die perfect is voor mannen die last hebben van haaruitval. Laat het bovenste deel langer dan de zijkanten om het optische effect van meer haar te creëren.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published