DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Kapsels voor de zomer 2021 zijn fris, eenvoudig en origineel

De beste haartrends voor de zomer van 2021

Alle trends van deze 2021 hebben te maken met positiviteit, kleur en gemak; ontworpen om plezier te hebben. We zagen het al bij de zomerse nagellak trends en zonnebrillen, en bij de kapsels is dit zeker niet anders. 

De kapsels die we je hieronder laten zien zijn kapsels die deze zomer van 2021 het meest gedragen worden. Ze zijn super makkelijk om te maken, fris en geschikt voor alle soorten haar. Je bent klaar en ready to go in minder dan 5 minuten!

Kapsels voor de zomer van 2021

Vlechtjes aan de voorkant

Wie heeft er als kind niet dat bekende vlechtje met de rest van het haar los, gedragen? Dit lieve en makkelijk te maken kapsel (vlecht gewoon een lok vanaf de voorkant van elke kant van het haar) is weer helemaal terug.

Het is een jeugdig, fris en zeer comfortabel kapsel, omdat het de haarlokken uit je gezicht haalt. Je kunt een eenvoudige vlecht maken als je haast hebt, of een visgraatvlecht, een watervalvlecht of je kunt je vlecht versieren met kralen (ze in de strengen stoppen voordat je gaat vlechten). Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos.

En laat je niet afschrikken door het feit dat je ze als kind droeg, want het geeft een nonchalante en zeer vrolijke touch aan je look.

In de zomer kun je het beste kiezen voor opgestoken kapsels zodat het niet te warm is

Bubbel paardenstaart

Het kan zijn dat de naam je niks zegt maar je hebt hem vast al wel eens ergens voorbij zien komen. Sinds vorig jaar zie je overal bubbelstaartjes. En dit verrast ons niet, want ze zijn heel cool en heel, heel origineel. Om nog maar te zwijgen over hoe makkelijk het is om ze te maken.

Je hoeft alleen maar een paardenstaart te maken en om de 3 of 4 centimeter elastiekjes te doen (meer of minder afhankelijk van de lengte van je haar). We raden je aan om kleine siliconen elastiekjes te gebruiken die ze in elke drogist wel verkopen. Om het "bubbeleffect" meer op te laten vallen, trek je het haar tussen de elastiekjes een beetje naar buiten, zodat de bubbels groter worden. 

De kapsels voor 2021 vallen op omdat ze eenvoudig en snel te maken zijn

Volumineuze krullen

Na jaren dat steil haar en licht golvend haar overheerst; wordt nu de jaren 80' krul weer gedragen. In dit kapsel ziet je haar eruit als nooit tevoren, omdat het volume van deze krullen erg mooi is.

Het is ongedwongen en grensverleggend, alle ogen zullen op jou gericht zijn. En maak je geen zorgen, want het duurt niet lang om dit mooie kapsel te krijgen. De truc is om voor het slapengaan wat krulspelden in te doen, zodat ze de hele nacht kunnen werken, en als je opstaat, hoef je ze alleen maar uit te doen en je haar een beetje te stylen.

Als je geen krulspelden in huis hebt, kun je lange sokken of kousen gebruiken. Ja ja, je leest het goed! Het is de nieuwste trend in tutorials voor sociale media zoals Tik Tok. Neem een ​​kous, plaats deze in het midden van het hoofd evenwijdig aan het voorhoofd en laat aan beide kanten evenveel kous uitsteken. Rol de haren over de sok, laat het een nachtje inwerken en voila!

Krullende haren met veel volume, net als in de jaren tachtig, zijn erg in de mode

Opgestoken met vlechtjes

Vlechten zijn modieuzer dan ooit. Niet alleen de vlechten die we eerder hebben besproken, maar allemaal. Ze zijn erg mooi, elegant en zeer comfortabel omdat ze niet aan het haar trekken zoals paardenstaarten of strikken. Ideaal om te combineren met boho chic outfits.

Bovendien bieden ze eindeloze mogelijkheden, je kunt ze gebruiken  in opsteekkapsels om wat textuur toe te voegen en het kapsel er uitgebreider uit te laten zien. Laat je inspireren door deze kapsels die we je hieronder laten zien. Valt het je op hoe eenvoudig opgestoken haar en een simpele paardenstaart eruitzien als kapsels waarmee je zo de rode loper op kunt, alleen door vlechtjes toe te voegen?

Vlechten in verschillende soorten zijn de nieuwste haarstijl trend

Hoge staartjes

De twee hoge paardenstaarten (zoals je ze droeg als kind) zijn deze zomer terug in hun meest chique versie: door niet al het haar te verzamelen, maar los laten en slechts één deel aan elke kant te gebruiken.

Om het nog cooler eruit te laten zien, laat je wat voorste lokken los en zwaai je zachtjes met de uiteinden. Het is perfect om een ​​casual touch aan je look te geven. En als je lef hebt, vorm dan je staartjes in vormpjes zoals strikes, heel Japans!

De twee staartjes worden dit jaar opnieuw uitgevonden

Paardenstaart uit de jaren ‘60

Je hebt vast wel eens de paardenstaart van zangeres Ariana Grande bewonderd. Het is haar kenmerk en het geeft het ongeëvenaarde elegantie en verfijning. Durf deze zomer haar staart na te maken, want het is modieuzer dan ooit.

Om dit te doen, verdeel je het haar in tweeën en verzamel je het onderste deel van het haar in een hoge paardenstaart, zodat het bovenste deel van het haar los zit. Breng gel of wax aan op het haar van het loszittende deel, kam het van het voorhoofd naar achteren en pak het bij de staart. Zo wordt je staart helemaal glad, zonder losse lokken.

Door de ene paardenstaart op de andere te leggen, zal het volume veel meer uitgesproken zijn. Gebruik ten slotte een stijltang om de uiteinden naar buiten te krullen en geef je staart een jaren ‘60 tintje.  

Paardenstaarten uit de jaren zestig zoals die van Ariana Grande vallen erg in de smaak

We hopen dat je deze kapsels voor de zomer van 2021 durft te proberen. Ben je er klaar voor om elke dag de beste stijl te hebben?

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published