DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste langdurige parfums voor dames

Top 10 intense damesparfums die je de hele dag blijft ruiken

Het opspuiten van parfum is een van de belangrijkste onderdelen van het beautyritueel van een vrouw. Een perfect parfum met zoete tonen en een bloemig aroma die de hele dag aanhoudt, is een van de eenvoudigste genoegens in het leven.

We weten hoe belangrijk damesgeuren zijn en daarom vertellen we je vandaag over de beste langdurende parfums voor vrouwen. Een lijst met de meest intense aroma's van de meest prestigieuze merken: Christian Dior, Paco Rabanne, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler en nog veel meer.

Langdurige en intense parfums voor dames, vol met elegantie en glamour

1. GABRIELLE VAN CHANEL

De eerste geur op de lijst van de meest langdurige en intense geuren komt van de hand van Chanel en vertegenwoordigt de essentie van dit modehuis op zijn best. Gabrielle van Chanel (DIVAIN-199) is een van de beste bloemige parfums voor vrouwen op de markt en combineert geuren als jasmijn, musk, ylang-ylang, oranjebloesem en het kruid tuberoos dat zo kenmerkend is voor het merk. Een geur vol schoonheid en geschikt om elke dag te gebruiken.

2. DIVAIN-587

De lijst met langdurende damesparfums is niet compleet zonder deze geur van Paco Rabanne. Deze keer gaat het om DIVAIN-587, een parfum vol schoonheid, uitdaging en wilde momenten en is een ware explosie voor de zintuigen. Deze eau de parfum is levendig dankzij de combinatie van tonen van ylang-ylang, musk, vanille, sandelhout en popcorn.

3. ALIEN VAN THIERRY MUGLER

Alien van Thierry Mugler (DIVAIN-091) is een heerlijke geur voor je huid vol sensualiteit, positieve energie en mysterie. Dit langdurende parfum is gemaakt met noten van hout, jasmijn en amber en is zeer geschikt om ‘s nachts te dragen.

4. JOY VAN DIOR

Joy van Christian Dior (DIVAIN-586) is een eau de parfum voor vrouwen en straalt geluk en vreugde uit. Het is een zachte, langdurige geur met een bloemen- en citrusgeur, perfect om overdag en 's nachts te gebruiken. De noten die opvallen zijn die van sandelhout, mandarijn en witte muskus.

5. PURE MUSC VAN NARCISO RODRIGUEZ

Een van de langst durende parfums voor vrouwen is die van Pure Musc van Narciso Rodríguez (DIVAIN-599). Deze eau de parfum is bloemig, met topnoten van muskus, een hart van oranjebloesem en de basisnoten bevatten kasjmier. Het is geen overweldigende geur, maar het blijft op je huid en blijft de hele dag zitten. De geur is inspirerend en jeugdig, dus het zal je humeur ongetwijfeld op een positieve manier beïnvloeden.

De meest bekende langdurige parfums voor dames op de markt

6. OPIUM VAN YVES SAINT LAURENT

Yves Saint Laurent Opium (DIVAIN-115) is een van de beste langdurige parfums op de markt. Het onderscheidt zich door zijn sterke noten van mandarijn en bergamot, het hart van mirre en jasmijn, en de basis van amber, vanille en patchouli. Deze geur verpersoonlijkt als geen ander mysterie, magie en het exotische.

7. VIVA LA JUICY VAN JUICY COUTURE

Dit Juicy Couture-parfum voor vrouwen valt onder de bloemig-fruitige familie, en bevat noten van mandarijn, jasmijn, vanille en wilde bessen. Viva la Juicy (DIVAIN-538) is flirterig, speels en glamoureus tegelijkertijd.

8. EUPHORIA VAN CALVIN KLEIN

Een andere optie als je op zoek bent naar intense aroma's is Euphoria van Calvin Klein (DIVAIN-058). Een parfum dat een groot contrast biedt tussen exotisch fruit en verleidelijke bloemige aroma's. Deze geur richt zich op de elegantie, fantasie en sensualiteit van vrouwen. Het heeft noten van onder andere lotusbloem, granaatappel, musk, kakifruit, mahoniehout en vloeibare amber. Deze eau de parfum blijft lang op de huid plakken en zorgt ervoor dat je je sexy en zelfverzekerd voelt.

9. RED DOOR VAN ELIZABETH ARDEN

Red Door van Elizabeth Arden (DIVAIN-545) is een klassiek eau de parfum gecreëerd in 1989 en staat symbool voor luxe en glamour. De topnoten van het parfum zijn onder andere oranjebloesem, perzik en pruim. Het hart is gemaakt met noten van honing, anjer, jasmijn, orchidee, lelietje-van-dalen en fresia. En tot slot is de basis samengesteld uit sandelhout, honing, musk en vetiver, waardoor het een zoet en zeer bloemig parfum is geworden.

10. SCANDAL DE JEAN PAUL GAULTIER

We sluiten de lijst met de beste langhoudende parfums af met Scandal van Jean Paul Gaultier (DIVAIN-198), een geur die in 2017 op de markt kwam en een van de meest bekende van het merk is geworden. Dit is een van de meest moderne, elegante en krachtige damesparfums op de markt. Het valt op door zijn noten van rode sinaasappel, honing, patchouli en gardenia.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published