DIVAIN | Equivalence parfums

-40% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Leer de verschillende soorten lippen kennen en herken welke de jouwe zijn.

10 soorten vrouwenlippen en hoe ze op te maken

De vorm van iemands mond kan je veel over hem vertellen, van zijn persoonlijkheid tot hoe hij in een romantische relatie staat. Naast volle of dunne lippen zijn er nog andere soorten lippen waarvan het belangrijk is ze te identificeren om te weten welke het meest op de uwe lijken. Zo leert u hoe u ze zo kunt opmaken dat ze de hoofdrolspelers van uw gezicht zijn.

Dunne Lippen

Dunne lippen hebben hun charme, maar een persoon met dit type mond heeft de neiging om op natuurlijke wijze volume toe te voegen. Om ze voller te doen lijken, speel met meer dan twee tinten lippenstift. U creëert een diepte-effect van het midden tot de uiteinden van de lippen. Je kunt je lippen ook een beetje buiten hun eigenlijke lijntje omlijnen voor extra dimensie.

Dikke Lippen

Deze lippen zijn het meest verleidelijk en staan vaak in het middelpunt van de belangstelling. Als u een vrouw met lef bent, kies dan voor intense roodtinten om het volume nog meer te benadrukken. Als u daarentegen uw oogmake-up wilt benadrukken, kies dan voor lipsticks met nude tinten.

Soorten vrouwenlippen en tips om ze op te maken en het beste uit elk van hen te halen.

Cupido's Boog Uitgesproken Lippen

Meisjes met uitgesproken cupido's boog lippen hebben de neiging een zeer flirterige persoonlijkheid te hebben. Dit type hartvormige lip leent zich voor bijna elke make-upstijl, maar als je indruk wilt maken, raden we je aan donkere kleuren te gebruiken of een hartstochtelijk rood dat prachtig staat bij de gedefinieerde boogvorm van je mond.

Lippen met Onbepaalde Cupido's Boog

Dit type lippenstift zorgt ervoor dat de cupido's boog op de bovenlip een beetje wazig is. De cupido's boog is altijd erg aantrekkelijk, dus als je graag verleidt, raden we je aan eyeliners te gebruiken om dit deel van je mond meer definitie te geven.

Bovenlip dikker dan de onderlip

Sommige lippen hebben een onderlip die kleiner is dan de bovenlip. Het lijkt misschien vreemd, maar het is eigenlijk heel aantrekkelijk, want het is een kenmerk dat veel actrices en beroemdheden die als de meest sexy vrouwen worden beschouwd, hebben. Kies bij uw make-up voor bordeaux- en bruintinten in aardetinten die uw vollere mond goed doen uitkomen.

Verschillende soorten vrouwenlippen en hoe ze op te maken

Medium Dikke Lippen

Iemand met halfdikke lippen kan gelukkig alle soorten make-up dragen en er fantastisch uitzien. Als je deze vorm hebt, wees dan niet bang om nudes, bruintinten, passierood, roze en zelfs blauw- en groentinten te verkennen.

Dikke Lippen in het midden

Wanneer iemand dit type mond heeft, ziet u volle lippen, vooral in het middengebied, waardoor automatisch een ronde cupido's boog ontstaat. Deze lippen zijn zeer begeerd, dus haal er het beste uit met passierood of gebrand rood.

Brede of gestrekte lippen

Mensen met brede lippen zullen merken dat de bovenlip of beide lippen er langgerekt uitzien. Afhankelijk van hoe uitgerekt en groot je lippen zijn in verhouding tot de rest van je gezicht, kun je verschillende soorten lippenstift dragen. Wij adviseren tinten die op uw huid lijken of een tint lager.

Gebogen Lippen naar beneden

In dit geval buigt de vorm van de lippen licht of matig naar beneden. Dit type hangende mond gaat meestal gepaard met dunne lippen, maar met nude of bruine liners en gloss kunt u het volume ervan vergroten en de welving naar boven toe veranderen als u dat wenst.

Naar boven gebogen lippen

Deze ontstaan wanneer zowel de boven- als de onderlip lichtjes naar boven zijn gebogen. De meeste vrouwen met dit profiel hebben een kleine mond, dus worden roze en koraal tinten aanbevolen.

Nu je weet welke soorten lippen er bestaan bij vrouwen, zal het voor jou gemakkelijker zijn om te weten hoe je ze moet opmaken om er het beste uit te halen en altijd een perfecte glimlach vol persoonlijkheid te dragen.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published