DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE PARFUMS! ALLEEN VANDAAG!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Lijst met de beste musk parfums

Top 10 musk parfums om te verleiden

Natuurlijke musk of synthetische musk is een zeer bijzondere geur die, in combinatie met andere geurstoffen zoals ylang ylang, zwarte bes, viooltjesblad, lelietjes-van-dalen, roze peper of sambac jasmijn, een afrodisiacum aroma en een wapen van verleiding wordt.

Wil je meer weten over musk? Nou, blijf lezen want hieronder vertellen we je precies wat het is en wat de 10 beste musk parfums zijn om te verleiden.

  • Wat is Musk? 

Het is een stof die wordt verkregen van het mannelijke muskus hert, een dier dat deze geur verspreidt om het vrouwtje aan te trekken tijdens het paringsseizoen. Daarom wordt deze geur door veel mannen en vrouwen gebruikt ter verleiding. Deze diersoort is echter met uitsterven bedreigd en daarom wordt musk tegenwoordig gewonnen uit andere dieren, zoals de muskus os, de eend of de rat.

Musk is vrij duur, vooral als het wordt verkregen van het mannelijke muskus hert, aangezien het dier moet worden gedood om het te verkrijgen. Om deze reden hebben veel parfum fabrikanten en ontwerpers zich gewend tot synthetische musk.

Musk wordt voornamelijk gebruikt als basisnoot vanwege zijn olfactorische charme en is een uitstekend fixatief. Het voegt een afrodisiacum toe aan parfums, waardoor ze echt aantrekkelijk worden. Hier zijn enkele van de beste parfums die dit ingredient bevatten - niet te missen!

Pure Musc van Narciso Rodriguez

Pure Musc For Her is een in 2019 gelanceerd eau de parfum van Narciso Rodriguez dat behoort tot de geurfamilie Bloemig Musk.

De topnoot is muskus, de hartnoot is bloemig en de basisnoot is kasjmier. Pure Musc van Narciso Rodriguez (DIVAIN-599) is zonder twijfel een parfum dat wordt gedomineerd door musk en witte bloemen, ideaal voor de moderne vrouw, subtiel, maar verleidelijk.

Parfums met musk om te verleiden

Parisienne van Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent lanceert Parisienne in 2009 en wordt een van de favoriete parfums van veel vrouwen die op zoek zijn naar een parfum uit de geurfamilie Musk Bloemig Houtachtig. 

De opvallendste aroma's zijn de noten van bosbessen en braambessen. De midden- of hartnoten zijn viooltjesblad, pioenroos en damastroos. In de basisnoten zijn musk, sandelhout, patchoeli en vetiver duidelijk herkenbaar.

Parisienne van Yves Saint Laurent (DIVAIN-502) is een eau de parfum dat verwijst naar de vrije vrouw die leeft om lief te hebben zonder grenzen.

Women By Calvin Klein

Women by Calvin Klein (DIVAIN-592) is een geur voor de aktuele en unieke vrouw die werd uitgebracht in 2008. Hoewel het een van de beste musk parfums is, valt het ook op door de citrus topnoten.

Trésor Midnight Rose van Lancôme

Dit eau de parfum werd gelanceerd in 2011 en is perfect voor de gedurfde, verleidelijke en mysterieuze vrouw. Een parfum voor de nacht, behorend tot de geurfamilie Houtachtig Bloemig Musk.

De overheersende aroma's van Trésor Midnight Rose (DIVAIN-541) zijn roos en framboos. De hartnoot wordt gedomineerd door jasmijn, zwarte bes, pioenroos en roze peper. De basisnoot is sterk houtachtig, gekarakteriseerd door musk, ceder uit Virginia en vanille.

Ontdek de beroemdste musk aroma’s in de wereld van parfum

Lacoste Pour Femme van Lacoste

Lacoste Pour Femme (DIVAIN-510) is een van de beroemdste aroma's in de wereld van parfums. De accenten van peper, fresia, viooltje, jasmijn creëren een zuivere geur die perfect is voor een klassieke maar hernieuwde en aktuele stijl.

Roses Musk van Montale

Roses Musk va Montale (DIVAIN-608) is een geur, gelanceerd in 2009, uit de Musk Bloemig Houtachtige familie, waarvan de hoofdnoten worden gevormd door jasmijn, roos en musk.

Omnia Amethyste van Bulgari

Omnia Amethyste van Bulgari (DIVAIN-603), gekenmerkt als een elegante geur met accenten van musk, Bulgaarse roos en een vleugje citrus alsook houtachtige noten, is een van de beste musk parfums vanwege de vrouwelijke en verleidelijke geur.

Deep Red van Hugo Boss

Een van de meest grensverleggende en sensuele geuren, die al meer dan 19 jaar beroemd is, sinds de lancering in 2001.

Deep Red De Hugo Boss (DIVAIN-522) is een eau de parfum met krachtige noten van zwarte bes, citrus en peer, met basisnoten die gedomineerd worden door musk, vanille en Californisch cederhout.

Amor Amor van Cacharel

Amor Amor van Cacharel (DIVAIN-056) is een van de meest romantische parfums die er bestaan, het is geïnspireerd door het liefdesverhaal tussen twee jonge mensen. Een verleidelijke en aktuele geur voor vrouwen die intensief in het leven staan.

De geurfamilie van dit parfum is Bloemig. De musk dient als basisnoot voor deze combinatie van citrus, zwarte bes, jasmijn en andere bloemen.

Coco Mademoiselle van Chanel

Het wordt beschouwd als een van Chanel's beste parfums. Coco Mademoiselle (DIVAIN-073) is een sexy, frisse en super uitgebalanceerde eau de parfum. Een parfum uit de Orientaalse geurfamilie, gebruikt als wapen ter verleiding.

Previous post
Next post