DIVAIN | Equivalence parfums

-40% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top van de beste nachtparfums om te feesten

Beste avondparfums om uit te gaan feesten

Wanneer het nacht wordt, is er geen betere manier om deze te veroveren dan met een goede geur die is ontworpen voor succes. Een omhullende, verslavende geur die is ontworpen om je te onderscheiden van de rest. We laten je niet langer wachten... Dit zijn de parfums om uit te gaan feesten die je meest sensuele en gedurfde kant naar boven halen. Er zal niemand zijn die je kan weerstaan!

Nachtparfums voor vrouwen

DIVAIN-542, geïnspireerd door Tom Ford's Black Orchid

Als je op zoek bent naar het perfecte accessoire voor een elegante en onvergetelijke avond, dan is DIVAIN-542, geïnspireerd op Tom Ford's Black Orchid misschien wel je beste bondgenoot. Dit parfum omsluit luxe en sensualiteit in een enkele flesje door zijn oriëntaalse en bloemige noten: jasmijn, gardenia, truffel, lotusbloem, orchidee met een zoete achtergrond van Mexicaanse chocolade, vanille en witte musk die je zal doen smelten.

DIVAIN-193

Een andere avondparfum voor vrouwen dat niet onopgemerkt zal blijven, is DIVAIN-193. Het onderscheidt zich door een verrassend spoor van rabarber, gedroogd fruit en anijs die samensmelt in een elegant bloemenhart van gardenia, oranjebloesem en roos. Dit alles in balans met een intense achtergrond van musk, patchouli en leer. Met dit aroma haal je je wildste kant naar boven, want het is gemaakt voor krachtige, gedurfde en trotse vrouwen. Waar wacht je op?

Aanbevolen avondparfums voor vrouwen

Nachtparfums voor mannen

DIVAIN-920 geïnspireerd door Nasomatto's Duro

We starten met kracht in de TOP van de beste nachtparfums voor mannen met ons juweel van de Black Edition DIVAIN-920, vergelijkbaar met Duro van Nasomatto. Een aroma met een overweldigende persoonlijkheid en veel karakter. Ontworpen voor een sterke en vastberaden man die de wereld zijn meest viriele en elegante kant wil laten zien.

DIVAIN-196, geïnspireerd door Tom Ford's Tobacco Vanille

DIVAIN-196, vergelijkbaar met Tobacco Vanille is een van de best verkochte parfums ter wereld. Deze Must Have is niet voor iedereen en zit vol met door Londen geïnspireerde zoete en houtachtige contrasten. De output van kruidige tonen en tabaksbladeren maakt plaats voor een zoet en oriëntaals hart van vanille, cacao en tonkaboon die verloren gaan in een achtergrond van nootvruchten en houtachtige tonen. Een onmiskenbare en onherhaalbare geur om te slagen op een feest.

Feestparfums voor mannen

DIVAIN-200, geïnspireerd door Bleu de Chanel

Voor een elegant en sensueel avondje uit. DIVAIN-200, geïnspireerd door Bleu de Chanel onderscheidt zich door een perfecte combinatie van houtachtige ingrediënten die een krachtig spoor creëren dat moeilijk te vergeten is. De frisheid van de topnoten zoals citroen of munt worden gemengd met een nooit eerder vertoond hart van gember, Iso E Super, nootmuskaat en jasmijn. Zonder twijfel een veilige gok als je in het middelpunt van de belangstelling wilt staan.

DIVAIN-369, geïnspireerd op Dior's Sauvage Elixir

Een legende die inspireert. Dit parfum wordt gedefinieerd als nachtelijk, elegant en wild. Laat u betoveren door het krachtige spoor vol contrasten dat zijn afdruk zal achterlaten. DIVAIN-369, geïnspireerd door Dior's Sauvage Elixir nodigt je uit om onbekende gebieden te verkennen door een concentratie van uitzonderlijke ingrediënten: noten van grapefruit, kruiden, likeurhout en unieke lavendel facetten, die nog nooit eerder gezien zijn.

Attitude Set pour Homme

Tot slot willen we een van onze meest elegante en verslavende sets aanbevelen, gemaakt voor een avondje uit. Deze Emotion Set bestaat uit drie mannelijke geuren geïnspireerd op Tom Ford parfums vol dynamiek en mysterie. We twijfelen er niet aan dat ze je waanzinnig heerlijk zult vinden. Durf ze te proberen!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published