DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 🌺

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top met de beste parfums om te geven op Valentijnsdag

De beste parfums om deze Valentijnsdag te geven Toon haar je liefde!

Valentijnsdag staat voor de deur en wat is een betere manier om degene van wie je houdt te verrassen met een geur die al je gevoelens voor hem of haar uitstraalt. Bij DIVAIN hebben we de beste parfums geselecteerd om als Valentijnscadeau te geven. Elegante, verleidelijke en romantische geuren om de kracht van de liefde in al haar vormen te voelen. Ontdek ze allemaal!

Parfums voor haar

DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif de Marly

Als je haar wilt verrassen zoals ze verdient, raden we je een van onze beste Must Have aanDIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif van Marly, is een dans van unieke sensaties die haar meest flirterige en vrouwelijke kant naar boven zal halen. Een explosie van bloemen en citrusvruchten die frisse en verschillende aroma's combineert die enorm onweerstaanbaar zijn.

DIVAIN-117

Verover haar hart met DIVAIN-117. Dit parfum is ontworpen voor vrouwen vol romantiek die houden van elk klein detail van het leven. Het heeft een topnoot van Afrikaanse oranjebloesem en roze peper, gecombineerd met een elegant bloemig hart dat plaats maakt voor een verslavende basis van muskus, rijst en bloemige noten.

DIVAIN-906, vergelijkbaar met Love, Don't Be Shy van Kilian

Als je een uniek cadeau wilt geven voor Valentijnsdag, dan ben je op zoek naar onze DIVAIN-906, vergelijkbaar met Love, Don't Be Shy van Kilian. Dit parfum voor vrouwen behoort tot de Black Edition, de meest exclusieve collectie van DIVAIN en zit vol contrasten. Onschuld en sensualiteit gaan perfect samen in een zoete geur met roos, kamperfoelie en een heerlijke basis van karamel, vanille, suiker en muskus. Een ware olfactorische ervaring, even onvergetelijk als de eerste liefde.

DIVAIN-736, vergelijkbaar met Musk of Flowers van Mancera

Dit ideale parfum voor Valentijnsdag nodigt u uit om een dromerig paradijs te ontdekken met zijn bloemige en fruitige noten. DIVAIN-736, vergelijkbaar met Musk of Flowers van Mancera voor vrouwen, begint met een topnoot van grapefruit gewikkeld in een hart van roos, jasmijn, oranjebloesem, suiker en viooltjes. Een waar juweel dat unieke sensaties opwekt en de persoonlijkheid van de drager in de verf zet.

Valentijnsdag parfums voor mannen en vrouwen

Parfums voor hem

DIVAIN-222, vergelijkbaar met Sauvage van Dior

Als je de liefde van je leven deze Valentijnsdag wilt veroveren met een TOP-seller, hoe kun je dat dan beter doen dan met DIVAIN-222, vergelijkbaar met Sauvage van Dior. Pure sensualiteit en elegantie verenigd in één enkel parfum gemaakt voor de meest gedurfde en avontuurlijke man. Deze geur is geïnspireerd door het buitenleven en nodigt uit tot een reis door de natuur vol contrasten - hij zal er dol op zijn!

DIVAIN-039, vergelijkbaar met Terre de Hermès

DIVAIN-039, vergelijkbaar met Terre de Hermès is het perfecte parfum voor wilde en vrije geesten. Een houtachtige geur vol schoonheid die u meeneemt naar de herfst met zijn noten van sinaasappel, grapefruit, pelargonium en peper. Alles in evenwicht met een basis van cederhout, vetiver, patchoeli en benzoë die niemand onverschillig laat.

DIVAIN-200, vergelijkbaar met Bleu de Chanel

Als je partner een unieke en overweldigende persoonlijkheid heeft, geef hem dan deze Valentijnsdag DIVAIN-200, vergelijkbaar met Bleu van Chanel parfum. Perfect voor de nacht, deze mannengeur die elegantie en verleiding uitstraalt, biedt een frisse output van citroen, munt, limoen en grapefruit die zich vermengt met een raadselachtig hart van ingrediënten zoals nootmuskaat, jasmijn of muskus op de achtergrond. Ongetwijfeld, een veilige gok die u zal boeien.

DIVAIN-362, vergelijkbaar met Ralph's Club by Ralph Lauren

Tot slot, wat onze selectie van de beste Valentijnsparfums voor mannen betreft, willen wij u verlaten met dit interessante voorstel dat veel stof tot praten geeft. DIVAIN-362, vergelijkbaar met Ralph's Club by Ralph Lauren is ontworpen voor de man die waarde hecht aan elk moment van zijn leven. Een geur vol luxe en raffinement die staat voor de hogere echelons van de samenleving. Ideaal voor een onvergetelijk avondje uit.

De beste parfums en geschenkpakketten om te geven op Valentijnsdag

Geschenkverpakkingen om verliefd op te worden

Naast onze TOP van de beste parfums, willen we u ook enkele andere ideeën geven van geschenkverpakkingen voor Valentijnsdag. Kies er een die het best bij uw budget past. We hebben ideeën voor alle budgetten!

Discovery Sensuele Set voor Mannen

De Discovery Sensual Set is onze geschenkverpakking bestaande uit 8 mannelijke geuren ontworpen voor charismatische, gedurfde en moderne mannen. Geuren om opgemerkt te worden die hem ongeëvenaarde ervaringen zullen laten beleven. Ontdek het!

Discovery vrouwenset met bloemen

Dit is een cadeaupakket dat zeker in de smaak zal vallen. De Bloemige Discovery Set bevat 8 geuren uit een van de meest populaire geurfamilies. Betoverende aroma's die prikkelen met elk van hun noten.

Voel je me? Unisex

3 parfums zitten verborgen in Do You Feel me Set die de gevestigde grenzen van de parfumwereld doorbreekt. Provocerende en extravagante geuren geïnspireerd op Kilian parfums voor een andere zintuiglijke ervaring. Geef deze verleidingen als Valentijnscadeau en verras je geliefden zoals ze verdienen.

Laat je inspireren door deze Valentijnsdag parfum ideeën en kies degene die het beste je gevoelens overbrengt. Verras je liefje!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published