DIVAIN | Equivalence parfums

40% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste parfums met feromonen om mee te verleiden

6 Parfums met feromonen voor heren en dames

Er zijn op dit moment verschillende parfums op de markt die beloven het seksuele verlangen te vergroten door hun geur door middel van feromonen... Is dit echt waar? De wetenschap heeft immers al aangetoond dat deze menselijke chemicaliën, die ook door de meeste dieren en sommige planten worden uitgestoten, een belangrijke rol spelen bij seksuele aantrekkingskracht.

Hoewel sommige parfummerken seksuele aantrekkingskracht overdreven gebruiken in hun reclamecampagnes, is het echt zo dat parfums een grote impact kunnen hebben als we indruk willen maken op het andere geslacht. 

Wat zijn parfums met feromonen en waarvoor dienen ze?

Menselijke feromonen zijn chemische stoffen die afgegeven worden door je huid, ze activeren de magie van verleiding en seksueel verlangen bij zowel mannen als vrouwen. Ze komen van nature in ons lichaam voor, ze worden opgevangen door het orgaan van Jacobson, het reukorgaan, en maken ons aantrekkelijk voor het andere geslacht.

Feromonen worden waargenomen door geur en zijn zeer effectief, daarom hebben ze voor veel parfumhuizen een grote bron van inkomsten gecreëerd. Ze worden steeds iets meer gebruikt.

Als je je meest verleidelijke en provocerende kant naar voren wilt brengen, lees dan vooral verder in de lijst die we hebben opgesteld voor zowel vrouwen als mannen met daarin de beste parfums met feromonen op de markt.

De beste parfums met feromonen voor dames

Opium van Yves Saint Laurent (DIVAIN-167)

Dit krachtige parfum uit de jaren ‘70 werd in 2009 opnieuw gelanceerd en versterkt een verleidelijk karakter. Om het te ontwikkelen, zijn balsamico-noten, bloemige, zoete en warme accenten gebruikt.

De mix van bergamot, mandarijn, lelietje-van-dalen, jasmijn, mirre en het hart van anjer in Opium van YSL wordt gepresenteerd als een explosieve cocktail van grenzeloze verleiding. Je zult gaan genieten van de geur die je huid afgeeft!

Essentiële parfums met feromonen voor vrouwen

Rush van Gucci (DIVAIN-066)

Dit damesparfum is al wat ouder. Gucci bracht het in 1999 op de markt en het behoort tot de Chypre-fruitige olfactorische geur familie. Hoewel Rush van Gucci op het eerste gezicht een eenvoudig parfum lijkt, is het in werkelijkheid een echt wapen om mee te verleiden.

Misschien ligt het geheim in de mix van patchouli, witte bloemen en de aromatische, vanille en fruitige accenten van de ingrediënten. De nadruk ligt op de Damascus-roos en jasmijn die een perfecte aromatische cirkel vormen.

Coco Chanel van Chanel (DIVAIN-142)

Een heerlijk parfum boordevol feromonen waar mannen erg van houden. Deze damesgeur behoort tot de oriëntaals-kruidige familie. Zijn balsamico, zoete en kruidige accenten staan bol van pure verleiding. Jasmijn, mandarijn, koriander, perzik en Bulgaarse roos werden nog nooit eerder zo goed gecombineerd.

Coco Chanel van Chanel biedt een goed uitgebalanceerde achtergrond die niet de overhand neemt, samengesteld met onder andere amber, sandelhout, vanille en tonkaboon.

De beste parfums met feromonen voor heren

DIVAIN-005

Dit is een van de parfums die door vrouwen het meest wordt geprezen. Deze geur is gemaakt voor een verleidelijke man die van gekke nachten en feesten houdt. Het biedt een zoet en zeer sensueel aroma, 100% gevuld met feromonen. Het is een eau de toilette die behoort tot de Oriëntaalse Fougére-familie.

Je zult dol zijn op de olfactorische piramide van DIVAIN-005,die begint met de citrusnoten van mandarijn, bergamot en gember. De subtiele accenten die op een subtiele manier worden gepresenteerd door het gebruik van bloemblaadjes, tonkaboon, groene peper, sandelhout en Bourbon vanille zijn ook zeker de moeite waard.

Parfums met feromonen voor mannen om hun aantrekkingskracht te vergroten

Acqua di Gio van Giorgio Armani (DIVAIN-027)

Deze frisse geur is ideaal om dagelijks te gebruiken, maar kan je ook helpen bij het spel der verleiding, zeker als je naar het strand gaat. Ondanks dat het een licht parfum is, zal de geur ervan de menselijke feromonen van het andere geslacht activeren. Een waar verleidingsinstrument.

Acqua di Gio van Armani is een eau de toilette dat is ontwikkeld op basis van citrus en aquatische geurnoten. Bergamot, waterjasmijn en Primofiore-citroen bieden tegelijkertijd een verleidelijke en verfrissende combinatie.

CK One van Calvin Klein (DIVAIN-030)

Een verfrissend en verleidelijk parfum, ideaal voor in de nacht. Het is een erg zoete geur waar veel vrouwen van houden en het wordt ook beschouwd als een van de beste van het merk. Een klassieker die geen enkele verleider kan missen.

CK One van Calvin Klein behoort tot de groene geurfamilie. De sterke punten van deze geur zijn mandarijn, papaja, kardemom, bergamot en citroen. Bovendien zijn de hart- en basisnoten van jasmijn, viooltje, nootmuskaat, sandelhout en amber zeer verfijnd. Flirten zal veel makkelijker worden.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published