DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top van de beste naar suikerspin ruikende parfums

Parfums met de geur naar suikerspin, zoet en onweerstaanbaar!

Als je een passie hebt voor zoete parfums, mag je deze selectie van de meest onweerstaanbare parfums met de geur naar suikerspin niet missen. Onmiskenbare, krachtige en exquisiete aroma's met zeer zoete ingrediënten om je jeugd te herinneren en deze met zijn afdruk bestempelt. Ontdek ze en koop ze nu bij DIVAIN voor een unieke prijs. We hebben ze allemaal! ;) 

DIVAIN-538, geïnspireerd door Viva la Juicy

De eerste van de naar suikerspin geurende parfums die we je brengen, is een van de meest elegante aroma's ontworpen voor jonge vrouwen die de wereld willen veroveren. DIVAIN-538, vergelijkbaar met Viva la Juicy van Juicy Couture presenteert een combinatie van heerlijke ingrediënten zoals mandarijn, karamel, praline of vanille, die aanleiding geven tot een frisse en lichte geur, maar met een onweerstaanbare zoete toets.

DIVAIN-688, geïnspireerd door D&G Femme van Dolce&Gabbana

DIVAIN-688 vergelijkbaar met D&G Femme is een cocktail van frisheid en vrouwelijkheid die je de energie geeft die je nodig hebt om alles te bereiken wat je voor ogen hebt. Dit parfum begint met een heerlijke topnoot van mandarijn, framboos en neroli die overgaat in een elegant bloemenhart van jasmijn en oranjebloesem. Als afronding, een achtergrond met marshmallow en vanille die een zoet en zeer gourmand facet aan de geur toevoegt.

Koop online parfum die naar suikerspin ruikt

DIVAIN-116, geïnspireerd door Candy de Prada

Zoet en heerlijk als geen ander DIVAIN-116, geïnspireerd door Candy de Prada valt op door zijn onmiskenbare aroma van karamel dat al je zintuigen zal veroveren. De formule bevat, naast karamel, andere noten zoals musk of benzoë die zorgen voor de vonk die het uniek maakt. Een parfum gemaakt voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid, gepassioneerd en gedurfd. Je zal het verrukkelijk vinden! 

DIVAIN-905, geïnspireerd door I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess

Dit is een van de juwelen die deel uitmaken van onze Black Edition, de meest exclusieve en gelimiteerde collectie. DIVAIN-905 geïnspireerd door I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess van Kilian is een rebels en vrijheid manifesterende unisex parfum, ontworpen om op jouw manier lief te hebben. Een perfecte combinatie van ingrediënten en explosieve noten zoals citroen, appel, gember of marshmallow, die een zoet en zacht aroma creëren daarbij begeleid van een enorm verslavende en flirterige kruidige toets.

DIVAIN-070 voor dames

DIVAIN-070 voor vrouwen,  is een gewaagd, mysterieus en verleidelijk voorstel. De frisheid van de topnoten van citrusvruchten wordt vermengd met een zoet hart met noten van suikerspin. Dit alles in balans met een warme achtergrond van musk, sandelhout, vanille en karamel. Een onverslaanbare geur om sexy en gekke nachten te beleven. Daag jezelf uit! 

Zoete parfums met de geur van karamel, marshmallows en suikerspin

DIVAIN-065, geïnspireerd door Thierry Mugler's Angel

Elegant, verfijnd en sensueel. Zo is hoe onze DIVAIN-065-parfum wordt beschreven, geïnspireerd door Thierry Mugler's Angel. Met een complexe combinatie van oosterse en zoete noten zoals ananas, suikerspin, chocolade of sandelhout, bereikt dit parfum een ​​gedistingeerd en vrouwelijk aroma dat alleen geschikt is voor gedurfde vrouwen die graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Je zult het niet kunnen weerstaan!

DIVAIN-690, geïnspireerd door Loewe's Aura White Magnolia

Laat u betoveren door dit originele en omhullende parfum, ontworpen voor unieke vrouwen die van elk klein detail in het leven houden. DIVAIN-690, vergelijkbaar met Loewe's Aura White Magnolia, onderscheidt zich door een eenvoudige compositie, maar nooit eerder vertoont, uniek, met een magnoliabloemakkoord, noten van suikerspin, vanilletinctuur en yuzu. Een iconische, sensuele en zeer vrouwelijke geur.

DIVAIN-670, geïnspireerd door Roses Vanille de Mancera

Ten slotte willen we deze TOP van de beste naar suikerspin geurende parfums beëindigen met een damesgeurtje speciaal gemaakt voor de vanilleliefhebbers. DIVAIN-670, Roses Vanille de Mancera combineert de frisheid van de topnoten (citroen en aquatische noten) met een heerlijk hart van roos en gesmolten suiker op een achtergrond van musk, vanille en ceder. Zo intens en exclusief dat je het niet wilt loslaten.

Nu je de beste suikerspinparfums kent, verspil geen seconde meer en bemachtig je favorieten op onze website. Koop equivalente parfums online zoals deze zoete aroma’s voor een onweerstaanbare prijs. We wachten op je!
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published