DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste parfums met de geur van talkpoeder op de markt

De 7 beste parfums met de geur van talkpoeder voor je huid

Een van de meest traditionele geuren en een geur die vele herinnering kan oproepen is de geur van talkpoeder. Deze comfortabele en schone geur staat centraal in veel van de meest bekende parfums, vrouwen zijn niet alleen voor hun baby’s op zoek naar deze geur, maar ook voor zichzelf.

Als je dol bent op de geur van pas gewassen kleding en make-up, bekijk dan vooral deze lijst met de 7 beste geuren met de geur van talkpoeder. Zachte, frisse en schone geuren die je huid zullen strelen als nooit tevoren.

PETITS ET MAMANS VAN  BVLGARI

Als we het hebben over een geur die je het gevoel geeft dat je net uit de douche komt, dan is dat Petits et Mamans van Bvlgari (DIVAIN-902) wel. Hoewel het een parfum voor baby’s is, wordt deze geur die naar talkpoeder ruikt veel gebruikt door moeders en door vrouwen die op zoek zijn naar frisheid en vitaliteit. Het aroma bestaat uit bloemige en fruitige noten zoals zonnebloem, kamille, roos, bergamot en sinaasappel.


INFUSION D’IRIS VAN PRADA 

Als je een liefhebber bent van parfums die naar make-up ruiken en fris zijn, moet je zeker Infusion d'Iris van Prada (DIVAIN-123) eens proberen. Deze geur die het klassieke met het hedendaagse vermengt, is tijdloos en gericht op de vrouw die zich vrij en zeer vrouwelijk wil voelen. Onder de hoofdingrediënten vallen de Afrikaanse oranjebloesem, mandarijn, wierook, cederhout en de noten van vetiver op.

Parfums met de geur van talkpoeder die een fris gevoel op je huid achterlaten

FLOWER VAN KENZO

Deze geur is een van de meest erkende in de modewereld vanwege zijn schoonheid en de delicate geur van frisheid en talkpoeder. De hoofdrolspelers van Flower by Kenzo zijn meidoorn, de Bulgaarse roos en het viooltje; maar de formule bestaat nog uit vele andere ingrediënten zoals musk, vanille, mandarijn en wierook. Flower van Kenzo (DIVAIN-090) is een parfum dat een vrouw met een verlangen naar frisheid, ooit in haar leven een keer moet proberen.

DIVAIN-117

De Eau de Parfum DIVAIN-117 verspreidt de heerlijke geur van talkpoeder waarin de delicaatheid van vrouwelijkheid wordt benadrukt. Dit poederachtige aroma ontstaat door de perfecte combinatie van rijstnoten met bloemige ingrediënten zoals Afrikaanse oranjebloesem, iris, heliotroop en lila.

BLANCHE VAN BYREDO

Dit minimalistische en elegante parfum dat naar talkpoeder ruikt, is perfect voor de gevoelige huid van een vrouw. Deze milde, pure en onschuldige geur komt voort uit de unieke mix van roos, viooltjes, roze peper, pioenroos, sandelhout en musk. Blanche van Byredo (DIVAIN-625) is een geur waar je de hele dag van kunt genieten. 

PRADA INFUSION VAN PRADA

Net als de vrouwelijke variant (Infusion D'Iris), heeft deze eau de toilette een frisse geur van talkpoeder, ideaal voor een elegante man die graag voor zichzelf zorgt en zich omringt met schoonheid. Prada Infusion van Prada (DIVAIN-275) bevat een houtachtige essentie met onder andere mandarijn, vetiver, neroli en grijze ceder met leliewortel. Je kunt op elk moment van de dag en van het jaar genieten van dit heerlijke parfum.

Dit zijn de beroemdste parfums met de geur van talkpoeder in de modewereld

PTISENBON VAN TARTINE ET CHOCOLAT 

Ten slotte mag dit heerlijke parfum voor kinderen niet ontbreken op deze lijst. Ptisenbon van Tartine Et Chocolat (DIVAIN-903) is de geur van liefde, schoonheid en tederheid. Een uniek aroma dat je de hele dag frisheid zal geven en dat topnoten heeft van limoen, sinaasappel en galbanum, vermengd met kamperfoelie, lelietje-van-dalen, jasmijn en andere achtergrond noten zoals musk, moseik en amber.

Dit zijn de 7 meest populaire parfums met de geur van talkpoeder en make-up die er op dit moment zijn. Als je een liefhebber bent van dit aroma, twijfel dan niet om enkele van deze geuren te proberen die wij van DIVAIN aanbevelen om de hele dag van een frisse huid te kunnen genieten.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published