DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top met de beste wierook parfums perfect voor de koude winterdagen

Top 8 wierook parfums voor mannen en vrouwen - perfect voor koud weer!

Wierook is een warm, mysterieus en zeer sensueel aroma dat je meeneemt naar unieke exotische paradijzen. Deze diepe en elegante geur wordt in verband gebracht met koningen, ceremonies en religieuze rituelen en is daarom een van de meest gewaardeerde geuren ter wereld, vooral in het Oosten.

Als u de sensaties wilt ontdekken die deze onweerstaanbare geur in u opwekt, vindt u hier een TOP 8 van de beste parfums met wierooknoten voor mannen en vrouwen, perfect voor de kou!

Wierookgeuren voor mannen

DIVAIN-002, vergelijkbaar met Loewe 7

We openen deze TOP met een van de meest populaire en riskante mannenparfums. DIVAIN-002, vergelijkbaar met Loewe 7, is ontworpen voor mannen die durf en moed hebben en klaar zijn om elke uitdaging die op hun pad komt te overwinnen. Het is een elegante geur met een bloemig hart gewikkeld in een achtergrond van houtachtige noten en onweerstaanbare wierook.

DIVAIN-310, vergelijkbaar met Herod de Marly

Nog een van de wierookparfums voor mannen die niet in deze lijst mag ontbreken is onze DIVAIN-310, vergelijkbaar met Herod van Marly. Deze geur probeert de charismatische kant van mannen naar voren te brengen met een perfecte combinatie van oosterse ingrediënten. Het bevat een explosieve topnoot van kaneel en peper die versmelt met een hart van tabak, osmanthus en labdanum badend in warme en uitnodigende wierooknoten. Zonder twijfel, een onvergetelijke olfactorische ervaring.

Oriëntaalse en exotische wierookgeuren voor mannen

DIVAIN-326, vergelijkbaar met Penhaligon's Agarbathi

DIVAIN-326, vergelijkbaar met Agarbathi van Penhaligon's is een oriëntaalse fougèregeur met een wierookhart dat al uw zintuigen zal veroveren. Dit parfum is een wereld van contrasten die het evenwicht vertegenwoordigt tussen rust en de sprankeling van het leven. Een geur voor mannen die waarde hechten aan elk klein detail en van elke seconde genieten alsof het hun laatste is. De frisse topnoten van bergamot, peper en rozenhout mengen zich met kruidige en houtachtige noten die warmte en diepte geven aan de geur.

DIVAIN-314, vergelijkbaar met Amouage Epic Man

Om te eindigen met de beste wierookgeur parfums voor mannen, presenteren wij onze DIVAIN-314, vergelijkbaar met Amouage Epic Man. Een parfum dat het beste van Oost en West laat zien door een intense en oriëntaalse geur met houtachtige accenten. Het begint met een elegante topnoot van onder andere roze peper, wierook, nootmuskaat en kardemom, die zich vermengt met een hart van mirre en geranium om plaats te maken voor een houtachtige basis met oud, muskus, leer, patchoeli en wierook.

Wierookgeuren voor vrouwen

DIVAIN-542, vergelijkbaar met Black Orchid van Tom Ford

Een van onze must-haves met wierooknoten is DIVAIN-542, vergelijkbaar met Tom Ford's Black Orchid, gemaakt voor koelere nachten. Het is een van de best verkochte parfums voor vrouwen en de bloemige en oriëntaalse geur is enorm verslavend. Het onderscheidt zich door een output van citrus en fruitige noten die samensmelt met een hart van specerijen in balans met een warme achtergrond van onder andere sandelhout, wierook, vanille, chocolade en muskus. Als je een avontuurlijk, positief en actief persoon bent, is deze geur je zielsverwant.

DIVAIN-090, vergelijkbaar met Flower by Kenzo

DIVAIN-090, vergelijkbaar met Flower van Kenzo is geïnspireerd op de onverwachte schoonheid van de natuur. Een vrouwelijk en delicaat parfum ontworpen voor een flirterige en romantische vrouw. Een perfecte cocktail van bloemige noten versmolten met een omhullende basis van vanille, witte muskus en wierook die je neus en je hart zal veroveren. Je zult er dol op zijn!

Dame Parfums met wierook noten

DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif de Marly

Voortbordurend op deze TOP van de beste parfums met wierook, bevelen wij onze Oriental Must Have DIVAIN-649 aan, vergelijkbaar met Delina Exclusif van Marly. Dit parfum nodigt u uit tot een dans van unieke sensaties waarbij bloemige en fruitige noten zich vermengen tot een frisse, sensuele en heel andere geur. Het begint met een akkoord van lychee, peer en bergamot dat plaats maakt voor een exotisch hart van Turkse roos, oud hout en wierook dat eindigt in een warme basis van vanille, amber en houtachtige noten.

DIVAIN-651, vergelijkbaar met Coromandel van Chanel

Om deze selectie van parfums met wierooknoten die perfect zijn voor de kou af te sluiten, hebben we onze DIVAIN-651, vergelijkbaar met Coromandel van Chanel. Deze vrouwelijke geur zit boordevol emoties en sensaties en is totaal onverwacht, extravagant en zeer origineel. DIVAIN-651, ideaal voor de winter, is samengesteld uit exotische en oriëntaalse ingrediënten met als onbetwiste hoofdrolspelers wierook, patchoeli en benzoë.

Nu u de beste parfums met wierooknoten voor vrouwen en mannen kent, haal uw favorieten op onze website en geniet van hun exotische, oriëntaalse en enorm onweerstaanbare aroma's. Waar wacht u nog op?
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published