DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

De 10 beste parfums voor een jonge man

De 10 beste parfums voor jonge mannen

We weten allemaal hoe moeilijk het is om een cadeautje voor een man uit te zoeken, en nog meer als het voor een jonge man is! Wij bij DIVAIN willen je altijd helpen en zorgen we ervoor dat die moeilijke keuzemomenten einde tijd zijn. Vandaag tonen we je een top 10 van parfums voor jonge mannen. 

Mis deze lijst niet als je altijd een goed cadeautje wilt uitzoeken of je eigen parfum wilt veranderen en niet kunt kiezen. 

CK ONE VAN CALVIN KLEIN 

Onze top 10 begint met de geur CK One van Calvin Klein (DIVAIN-030). Dit parfum is uniek in zijn soort, zoals de naam al aangeeft. Het is ideaal voor mannelijke en transparante mannen, die zich niet verstoppen. De natuurlijkheid en frisheid passen perfect bij een jonge geest. Bovendien is het unisex geur, dus je kunt het aan je vriend geven en hem later zelf ook gebruiken. Alleen maar voordelen!

ACQUA DI GIO VAN ARMANI

Acqua Di Gio de Armani (DIVAIN-027) is zonder twijfel een echt herenparfum. Ondanks dat het tot de aquatische olfactorische familie behoort en erg fris is, is het enorm bedwelmend en verleidelijk. Sinds het Italiaanse modehuis Giorgio Armani het in 1996 op de markt bracht, heeft het alleen maar meer fans over de hele wereld gekregen. 

Geuren waarmee een jonge man zal overwinnen

POLO SPORT VAN RALPH LAUREN

Als er iets is dat jonge mannen typeert, is het hun verlangen om duizend dingen te doen en altijd actief te zijn, van hier naar daar; nergens tijd voor. Polo Sport van Ralph Lauren (DIVAIN-264) is het ideale parfum voor hen allemaal, omdat het door zijn frisheid en mannelijke geur geschikt is voor allerlei gelegenheden. Een zeer, maar echt zeer geslaagde geur.

BOSS BOTTLED VAN HUGO BOSS

Alle klasse en elegantie dat typerend is voor het Duitse merk Hugo Boss, kun je vinden in één flesje dankzij de geur Boss Bottled van Hugo Boss (DIVAIN-023). Deze geur is de belichaming van een succesvolle, elegante en verleidelijke man. Eigenschappen, die zonder twijfel enorm gewaardeerd worden door de jongeren van nu. Houtachtig en intens, het boeit iedereen.

GIVENCHY PLAY VAN GIVENCHY

Givenchy Play van Givenchy (DIVAIN-219) is een van de mannelijkste geuren voor jonge mannen bij uitstek dankzij de citrusnoten en het frisse aroma. Modern maar tijdloos, licht maar elegant; Het wordt gekozen door de meest verleidelijke en leuke jongens over de hele wereld. Ideaal om te gebruiken tijdens allerlei gelegenheden.

ALLURE SPORT VAN CHANEL

Het ideale parfum voor zelfverzekerde mannen die boven alles van sport houden is Allure Sport van Chanel (DIVAIN-018). Het is bedwelmend maar fris tegelijkertijd, wat een winnende combinatie is. Het verenigt het beste uit de wereld van elegantie en mannelijkheid, met het beste van sport en de man die nooit stopt. Behorend tot de houtachtige olfactorische familie, is het erg mannelijk maar ook ideaal voor de jongeren, de adolescenten.

LIGHT BLUE VAN DOLCE & GABBANA

Light Blue van Dolce & Gabanna (DIVAIN-038) is een waar icoon in de wereld van de mannenparfumerie. Het weerspiegelt de essentie van de Middellandse Zee. Een verfijnde, sexy en zeer mannelijke geur, maar toch fris. Iedereen die het ruikt wordt er verliefd op. Het is onmogelijk dat je nog nooit van deze geur hebt gehoord, want de reclame ervan is een van de meest iconische en memorabele ooit, vanwege zijn schoonheid en sensualiteit.

Wat zijn de beste geuren voor een man

AVENTUS VAN CREED

De ideale geur voor originele jonge mannen en voor diegenen die niet van de gevestigde orde houden, is Aventus van Creed (DIVAIN-228). Een onvergetelijke en heerlijke geur, heel anders dan andere parfums voor mannen op de markt, maar toch super mannelijk. Een verademing en origineel. De combinatie van ingrediënten is nog nooit eerder gezien.

SAUVAGE VAN DIOR

Ontdek een van de meest mannelijke en bedwelmende geuren die er bestaan ​​met het parfum Sauvage van Dior (DIVAIN-222). Dit parfum is geschikt voor alle soorten mannen en krijgt ook steeds meer volgers onder het jonge publiek. Het is een frisse geur die een veilige gok is voor degenen die nog niet hele grote experts zijn in de wereld van parfum of voor degenen die hun ideale geur nog niet hebben gevonden. Een grote kans dat dit hét parfum is.

TOMMY VAN TOMMY HILFIGER

In onze top 10 parfums voor jonge mannen mocht een geur van de legendarische Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger niet ontbreken. De uitverkorene is Tommy van Tommy Hilfiger (DIVAIN-211).Waarom? Omdat het door en voor mannen is gemaakt. Een casual, citrus en fris parfum dat je niet kunt weerstaan.

We hopen dat dit artikel je op ideeën zal brengen en je zal helpen bij het maken van een keuze welk parfum je aan een jonge man moet geven. Je zult van elk van hen gaan houden en je zal nooit onopgemerkt blijven, waar je ook gaat. Een flinke boost voor je zelfvertrouwen.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published