DIVAIN | Equivalence parfums

45% KORTING OP ALLE GEUREN!

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Parfums kopen die niet langer worden verkocht is mogelijk dankzij DIVAIN

De 6 meest gewilde parfums die niet langer verkocht worden

Zoals we al benoemden in ons artikel over de 10 best verkochte parfums ter wereld, worden er elk jaar ongeveer 200 nieuwe parfums gelanceerd. Met zoveel geuren ... is het normaal dat ze niet allemaal bestand zijn tegen het verstrijken van de tijd en uiteindelijk uit de verkoop worden genomen om plaats te maken voor nieuwe.

Maar... wat te doen als je favoriete parfum niet langer meer leverbaar is? Ten eerste, wees niet bang, je hoeft niet extreem zuinig om te gaan met het kleine beetje dat je hebt, want de kans is groot dat je dat parfum nog gewoon kunt krijgen. Hoe? Lees verder om erachter te komen hoe je parfums kunt kopen die niet meer op de markt zijn.

Waarom worden parfums uit de verkoop gehaald?

Er zijn verschillende redenen waarom een parfum uit de verkoop wordt gehaald maar meestal komt het door één van deze twee redenen.

  • Vermindering van de verkoop: een parfum wordt uit de verkoop gehaald als hij minder verkocht wordt en dus niet langer winstgevend is. Een parfum wordt dan niet langer geproduceerd.
  • Een parfum raakt uit de mode: de wereld van de parfumerie is dynamisch en ontwikkelt zich (zoals alles in dit leven). Trends komen en gaan, en hoewel er nog steeds een reeks klassieke parfums is die als tijdloos worden beschouwd en nooit uit de mode raken; De meeste van hen verdwijnen uiteindelijk omdat ze niet langer interessant zijn voor het grootste deel van het publiek.

Maar zoals we al zeiden, je hoeft je geen zorgen te maken als je favoriete parfum niet langer op de markt is.  Bij DIVAIN zijn we altijd goed op de hoogte van de meest gewilde parfums die niet langer worden verkocht zodat je ze gewoon weer in je handen kunt hebben. We laten je nu enkele van de beste parfums zien die niet langer op de markt zijn maar die je bij ons nog kunt kopen. 

De meest gezochte colognes en parfums die niet langer op de markt te vinden zijn

Merken zoals Dior, Lolita Lempicka en Armani hebben parfums die niet langer worden verkocht

Envy van Gucci (DIVAIN-689)

Envy by Gucci, gelanceerd in 1997 onder leiding van parfumeur Maurice Roucel, is chic, verfijnd en discreet, maar niet alledaags omdat het aroma anders is dan je gewend bent en je een heel speciaal gevoel zal geven.

De samenstelling wordt gedomineerd door bloemige en groene noten, waardoor het een ideale geur is om te gebruiken tijdens de lente.

In die tijd was dit parfum een waar succes en bracht het roestige Gucci terug naar de top van de internationale verkoop, hoewel het merk jaren later besloot ermee te stoppen en te kiezen voor modernere versies zoals Envy Me (DIVAIN-154). Maar dit zorgde er niet voor dat deze geur in de vergetelheid raakte, maar maakte hem tot wat hij nu is: een legende in de wereld van de parfumerie.

Aura van Loewe (DIVAIN-147)

Wat je bijblijft aan dit parfum, zijn niet de olfactorische noten of het aroma, maar de uitstraling ervan. Het vertegenwoordigt een sterke levenshouding, een ongeëvenaarde aantrekkingskracht dat alles en iedereen die je pad kruist zal misleiden.

Met deze oriëntaalse bloemige geur, gelanceerd in 1994 en nu niet meer op de markt, voel je je krachtig en uniek, aangezien de basisnoten leer bevatten vermengd met frambozen en cederhout. Krachtig, vol, bloemig en met een zoet-fruitige toets. Het is niet te beschrijven.

Dior Homme Intense 2011 (DIVAIN-331)

Dit uit de handel genomen parfum voor mannen van Dior heeft miljoenen fans over de hele wereld. En dit is niet zomaar, want de muskusachtige houtachtige bloemige compositie geeft het een persoonlijkheid die nog nooit eerder in een parfum voor mannen is gezien.

Het is een intense en sensuele guer, maar zeer veelzijdig omdat het perfect is voor elke gelegenheid, zelfs om dagelijks te dragen. We raden je ook eigenlijk aan om deze geur dagelijks te gebruiken, omdat het je routine minder routinematig maakt en  laat je de dagen met meer energie tegemoet gaan. 

Noa van Cacharel (DIVAIN-101)

Noa van Cacharel was voor veel vrouwen in de late jaren '90 de "liefde op het eerste geurtje". Olivier Cresp, de meester-parfumeur die zich schuldig maakte aan het creëren van deze geur, wilde dat Noa iets unieks en speciaals zou zijn, nog nooit eerder gezien (of beter geroken) in de parfumwereld.

Subtiel, teder, zacht, maar met veel présence en zeer vrouwelijk, je zult het graag willen dragen op verschillende momenten.

DIVAIN-117

DIVAIN-117 is momenteel een van de meest gewilde parfums voor vrouwen dat niet meer op de markt is.

De makers lieten zich inspireren door het intieme moment dat een vrouw ervaart tijdens het aanbrengen van make-up, waarbij ze een reeks geurnoten combineren die een verfijnd, fluweelachtig en zeer sensueel spoor achterlaten.

Als je overal waar je heen gaat het gevoel van aangeboren elegantie wilt hebben, gebruik dan zeker weten deze heerlijke eau de parfum. 

Paula’s Ibiza van Loewe (DIVAIN-646)

Een unisex parfum dat niet meer op de markt is dat een sensatie veroorzaakte vanwege zijn frisheid en het oproepen van de meest bohemien, vrije en levendige zomer.

Zodra je dit parfum draagt, transporteer je naar het prachtige eiland Ibiza, dus het is perfect om de verstikkende zomerhitte met de grote glimlach tegemoet te treden.

Waar koop ik parfums die niet langer op de markt te vinden zijn?

Parfums kopen die niet langer op de markt te vinden zijn is mogelijk dankzij DIVAIN. Download onze catalogus om te zien of we die geur hebben waar je zo naar op zoek bent. En zo niet, neem dan contact met ons op, wij zullen ons best doen om je wensen uit te laten komen!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published