DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Top met de beste parfums om het nieuwe jaar goed te beginnen

10 unieke parfums om het jaar goed te beginnen

Met de komst van het nieuwe jaar, komen nieuwe voornemens, nieuwe uitdagingen en natuurlijk nieuwe geuren om verschillende olfactorische ervaringen te ontdekken. Bij DIVAIN bieden wij u een selectie van de beste parfums om het jaar goed en met veel energie te beginnen. Geuren met persoonlijkheid die zeker uw nieuwe favorieten van het jaar zullen worden.

DIVAIN-611, vergelijkbaar met Baccarat Rouge 540 van Kurkdjian

Begin het jaar in het middelpunt van de belangstelling met onze sappigste unisex geur. DIVAIN-611, vergelijkbaar met Baccarat Rouge 540, is een echte oriëntaalse en bloemige explosie waar een topnoot van elegante jasmijn en saffraan zich perfect vermengt met een delicaat hart van Amberhout en ambergris dat eindigt in een houtachtige basis vol warmte. Ongetwijfeld een geur die niet onopgemerkt zal blijven.

DIVAIN-362, vergelijkbaar met Ralph's Club by Ralph Lauren

DIVAIN-362, vergelijkbaar met Ralph's Club van Ralph Lauren, is een mannelijke geur die je tijdens dit nieuwe jaar zal vergezellen en je de energie zal geven die je nodig hebt om alles te bereiken wat je je hebt voorgenomen. Dit houtachtige parfum heeft een zeer eenvoudige samenstelling waarin de noten van lavendel, cederhout en vetiver zijn vermengd, waardoor een geur ontstaat die bedoeld is om van het moment te genieten.

Mannen-, vrouwen- en unisex geuren om het jaar energiek te beginnen

DIVAIN-296, vergelijkbaar met Nasomatto's Black Afghani

Durf eens iets nieuws en anders te proberen met onze DIVAIN-296, vergelijkbaar met Black Afghani van Nasomatto. Een unisex parfum dat u zal betoveren met een explosie van houtachtige aroma's met extravagante en unieke noten zoals cannabis, koffie, tabak en oud hout.

DIVAIN-906, vergelijkbaar met Love, Don't Be Shy van Kilian

Een exquise cocktail van contrasten waarin onschuld en sensualiteit samensmelten tot één essentie. DIVAIN-906, vergelijkbaar met Love, Don't Be Shy van Kilian voor vrouwen, valt op door zijn frisse topnoten van bergamot, peper, koriander en neroli, gecombineerd met een elegant bloemig hart en een heerlijke basis van onder andere suiker, karamel, vanille en muskus.

DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif de Marly

Als u een delicate, vrouwelijke en flirterige vrouw bent, is DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif van Marly, de geur die u zoekt om uw jaar mee te beginnen. Een dans van bloemige en fruitige sensaties die u omhullen met een gevoel van frisheid en absolute rust. De topnoten van lychee, peer en bergamot maken plaats voor een exotisch hart van Turkse roos, oud hout en wierook dat versmelt met een warme basis van vanille, amber en houtachtige noten.

DIVAIN-222, vergelijkbaar met Sauvage van Dior

Als u deze nieuwe etappe wilt beginnen met een klassieker, raden wij u aan dit te doen met onze Must Have DIVAIN-222, vergelijkbaar met Sauvage van Dior. Dit parfum voor mannen is een van de populairste onder de mannengeuren en is jaar na jaar de perfecte keuze voor wie wil inzetten op een goed parfum zonder risico's te lopen. Het is geïnspireerd door de open ruimte, dus de frisheid van de noten is onbetwistbaar.

Beste parfums om het jaar te beginnen met unieke geuren

DIVAIN-093, vergelijkbaar met Life is Beautiful van Lancôme

DIVAIN-093, vergelijkbaar met La Vie est Belle van Lancôme, is een vrouwelijke klassieker die vrijheid vertegenwoordigt. De fruitige noten van zwarte bes en peer worden gecombineerd met een uniek bloemig hart om te eindigen met een heerlijke gourmand basis van patchoeli, tonkaboon, vanille en praline. Dit parfum vol goede energie en optimisme zal je eraan herinneren dat het leven mooi is en dat je moet genieten van elk klein detail dat het te bieden heeft.

DIVAIN-330, vergelijkbaar met Mancera's Red Tobacco

Schuil tegen de winterkou met dit unisex parfum dat al uw zintuigen zal veroveren. DIVAIN-330, vergelijkbaar met Red Tobacco van Mancera, is een intentieverklaring. Exotisch, warm en zeer sexy, deze geur combineert de beste oosterse ingrediënten voor uw reukzin. Kaneel, Oud hout, wierook, tabak, vanille, sandelhout en andere noten nodigen u uit om naar het Verre Oosten te reizen en onvergetelijke paradijzen te ontdekken.

DIVAIN-913, vergelijkbaar met Black Phantom van Kilian

DIVAIN-913, vergelijkbaar met Black Phantom van Kilian is een extravagant, onverwacht en authentiek parfum. Een unisex gourmand parfum vol geheimen dat u uitnodigt om de zeven zeeën te bevaren door zijn frisse en zoete noten van chocolade, rum, karamel, koffie, suiker, amandel en sandelhout.

DIVAIN-542, vergelijkbaar met Black Orchid van Tom Ford

Tot slot sluiten we deze selectie af met een TOP-seller voor vrouwen die de perfecte aanvulling zal zijn voor uw meest elegante nachten van dit nieuwe jaar. DIVAIN-542, vergelijkbaar met Black Orchid van Tom Ford is ontworpen met een intense combinatie van bloemen en specerijen die u een zeer mysterieus tintje geven. Het begint met een citrusachtige topnoot die zich mengt met een onweerstaanbaar bloemig en kruidig hart, eindigend in een oriëntaalse basis van vetiver, sandelhout of patchoeli. Je zult er dol op zijn!
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published