DIVAIN | Equivalence parfums

-40% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Niche parfums of parfums van een auteur zijn uniek en onvergelijkbare geuren

Wat zijn niche parfums?

Parfums zijn niet slechts een tweede laag op onze huid, maar ze zeggen ook een hele hoop over onze persoonlijkheid. Daarom gaan we op zoek naar een parfum dat we niet alleen lekker vinden ruiken maar dat ons identificeert en ons uniek en speciaal laat voelen. 

En om te kunnen opvallen met een aroma... wend je je het beste tot nicheparfums. Weet je al wat dat zijn? Of je het nou weet of niet, stop niet met lezen, want we gaan je alle tips  geven en veel merken met nicheparfums aanbevelen waar je dol op zult worden. DIVAIN's woord!

Niche parfums: eigenschappen

Niche-parfums worden zo genoemd omdat het marktaandeel relatief klein is, er wordt weinig geïnvesteerd in reclame (het is een product dat als het ware zichzelf te verkoopt: het nichemerk zoekt niet naar jou, maar jij zoekt ernaar). Om deze reden worden niche producten meestal gevonden in kleinere verkooppunten, zorgvuldig gekozen, gericht op een koper die op zoek is naar een uniek parfum en eentje dat niet gekoppeld is aan modetrends.

En het is ook zo dat bij, een parfum van een auteur, zoals de bijnaam aangeeft, de meester-parfumeur die het heeft gecreëerd, zijn creativiteit, originaliteit en vrijheid de vrije loop heeft gelaten. Het is dan ook een kunstwerk voor een beperkt aantal klanten die echt gepassioneerd zijn door parfumerie, die het unieke van deze heerlijke geuren weten te waarderen.

Tom Ford, Penhaligon’s en Mancera zijn merken uit de niche parfumerie

Andere belangrijke kenmerken van niche parfums zijn de essenties en grondstoffen die zijn gebruikt, die verre van conventioneel zijn en de kwaliteit (en prijs natuurlijk) die veel hoger zijn dan die van commerciële parfums. Bovendien worden ze niet massaal geproduceerd, dus de kans om iemand anders te vinden die het gebruikt, is veel kleiner.

Kortom, dit zijn zeer bijzondere en unieke creaties die je uitnodigen om je olfactorische horizon te verbreden.

Kan ik niche parfums online vinden?

Natuurlijk! Tegenwoordig is online winkelen iets wat we vaak doen, omdat het heel makkelijk is gemaakt en je kunt alles vinden op het internet. En de meest exclusieve geuren worden er niet minder door. Hier zijn enkele van de vergelijkbare parfums van de niche parfummerken die je in de DIVAIN-catalogus kunt vinden, met het voordeel dat ze van uitstekende kwaliteit zijn, maar voor een veel lagere prijs dan de originele nichegeuren. Geloof het of niet! We maken graag de meest luxueuze parfums toegankelijk voor alle iedereen:

Maar dit zijn niet de enige, we willen je ook graag enkele van onze favoriete nicheparfums laten zien, zowel voor vrouwen als voor mannen; perfect om mee aan de slag te gaan in dit opwindende veld van de parfumwereld.

Niche parfums voor dames

Dark Amber & Ginger Lily van Jo Malone (DIVAIN-617)

Dit niche-parfum voor dames is zeldzaam in de goede zin van het woord, omdat er geen woorden in het woordenboek staan ​​om de combinatie van sensaties te beschrijven die je zult ervaren zodra je deze geur ruikt.

Een warme en kalme uitstraling dringt je volledig binnen, dankzij de exclusieve noten van zwarte kardemom, waterlelie, Kyara-wierook en zwarte amber; samen met nog vele anderen.

Oud Ispahan van Christian Dior (DIVAIN-660)

Oud Ispahan is de olfactorische vertaling van een Oosters paleis, een bedwelmende geur die voor niets terugdeinst.

De bloemige oudh is een dichotomie tussen tederheid en intensiteit, onmogelijk te vergeten en het zal ongetwijfeld je nieuwsgierigheid opwekken.

Hoogwaardige en exclusieve ingrediënten zijn kenmerkend voor niche parfums

De beste niche parfums voor heren

Herod van Parfums de Marly (DIVAIN-310)

Een uniek en tabaksachtig aroma, dat doet denken aan een elegante heer die een pijp rookt. Heerlijk en ideaal om te gebruiken tijdens de koudste dagen van het jaar. Dit aroma is niet al te pretentieus maar zal je toch je charisma en kracht benadrukken. Dit parfum zal je meest trouwe metgezel worden om alle obstakels te overwinnen die je tegenkomt in het dagelijks leven.

The Tragedy of Lord George van Penhaligon's (DIVAIN-327)

Hoewel dit parfum naar een tragedie is vernoemd, veroorzaakt het geen enkel gevoel van spijt, integendeel. Als je een dandy een parfum zou geven om uit te kiezen, zou hij dit zonder twijfel kiezen.

Houtachtig, amber, vanille, kruidig ​​en warm. Kortom, onweerstaanbaar.

En er zijn niet alleen niche parfums voor dames en heren maar je hebt ze ook unisex!

Rouge Malachite van Giorgio Armani (DIVAIN-652)

Hoewel het zeer karakteristieke bloemige accenten bevat, is het geen eau de parfum voor vrouwen als zodanig, maar het is unisex. En als unisex-geuren al heel anders zijn (we zijn dol op ze), stel je voor dat ze door een auteur zijn gemaakt: dan komen echte wonderen tevoorschijn, zoals deze Rouge Malachite.

Intens en met veel charisma, omdat het geïnspireerd is op Russische landschappen, in de wereld van oosterse luxe.

Gypsy Water van Byredo (DIVAIN-245)

Een ander unisex niche parfum is Gipsy Water, met houtachtige en frisse noten die je aanmoedigen om vrij te leven. Een verademing die je een heel speciale energie zal geven in je dagelijkse leven.

Het is altijd een goed idee om te experimenteren in het opwindende universum van deze kenmerkende geuren, want het vinden van het juiste niche parfum is een unieke ervaring. Als je het vindt, is het als liefde op het eerste gezicht, je weet dat het de juiste is, omdat het een uniek gevoel in je oproept. We hopen dat je jouw geur bij DIVAIN vindt!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published