Planet First

Planet
First

Bij DIVAIN zijn we begaan met de planeet. Voor de Aarde, voor ons.
Voor vandaag en voor de toekomst.

Onze producten zijn een manier om het leven te voelen. En het beste leven is een leven dat in vrede is met de natuur en de dieren. Daarom wekken wij bij DIVAIN Parfums sensaties en emoties op, altijd vanuit een gevoel van sociale verantwoordelijkheid, zorg voor onze planeet en het bevorderen van een Planet First-houding van milieubewustzijn.
Elke dag proberen we de wereld te veranderen met kleine, duurzame acties die een verschil maken en bijdragen tot het verbeteren van onze toekomst. Wij zijn het bewijs dat je op een verantwoorde manier kwaliteitsproducten kunt maken die de planeet en het dierenleven respecteren.

Van nature

De natuur moet worden verzorgd, gerespecteerd en bemind. Want wat het ons geeft, geeft niemand anders ons. En daarom hebben wij ons, sinds wij aan dit avontuur zijn begonnen, ingezet voor het milieu. Wij nemen duurzame maatregelen in al onze processen, van verpakkingen ontworpen met 100% gerecycleerd karton, over afvalbeheer, tot een Try&Buy retourservice die verantwoord consumeren aanmoedigt.

Voor de dieren

Bij DIVAIN houden we van dieren! Wij beschermen en verzorgen niet alleen hun habitat, maar zijn ook wreedheidvrij. Geen van de grondstoffen die wij gebruiken voor de vervaardiging van onze parfums zijn eerder getest op dieren. Bovendien bestaat 99% van onze catalogus uit veganistische parfums die absoluut geen bestanddelen van dierlijke oorsprong bevatten.

Veganistisch

99% van de parfums in onze catalogus zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit en grondstoffen die niet afkomstig zijn van dieren en dierlijke bijproducten. 

(VN SDG: doelstelling 12: verantwoorde productie en consumptie)

Wreedheid Vrij

Wij strijden tegen dierenleed en dierenmishandeling. Geen van onze producten is eerder op dieren getest. Wij hebben ons aangepast en gezocht naar innovatieve en ethische alternatieven om de doeltreffendheid en veiligheid van elk van onze producten te testen.

(VN SDG: doelstelling 12: verantwoorde productie en consumptie)

De planeet kan zonder ons leven, maar wij niet zonder haar.
Elk klein gebaar telt - doe mee!

#PLANETFIRST

GA NAAR DE WEBSITE