DIVAIN | Equivalence parfums
Your cart
Your cart is empty

Encuentra tu perfume favorito

Beste lavendelgeuren voor ontspanning

Lavendel Geuren voor ontspanning en een betere slaap

Lavendel is een ingrediënt dat parfums persoonlijkheid geeft en een spoor dat ze onmiskenbaar maakt. Als u de onweerstaanbare en frisse geur ervan wilt ontdekken, brengen wij u in deze post een selectie van de beste parfums met een uniek en zeer ontspannend vleugje lavendel. U zult ze allemaal willen proberen! Let op!

DIVAIN-222 geïnspireerd door Sauvage de Dior

We beginnen deze TOP van de beste lavendelparfums met een Must Have voor mannenDIVAIN-222, vergelijkbaar met Sauvage van Dior, geïnspireerd door de natuur en we zijn er 100% zeker van dat het hart van lavendel, gecombineerd met vetiver en patchoeli, u een gevoel van ongeëvenaard welzijn zal geven. Als u voor een goed parfum vol elegantie wilt gaan, zal dit DIVAIN zeker een schot in de roos zijn.

DIVAIN-594, geïnspireerd door Honey & Crocus van Jo Malone

Een onvergetelijke reis door het Engelse platteland is wat onze DIVAIN-594, vergelijkbaar met Honey & Crocus van Jo Malone, u biedt. Deze uniseks geur is zeer uitnodigend en zal u veroveren met zijn heerlijke geur van honing vermengd met saffraanbloemen en Engelse lavendel. Lief, onverwacht en vol leven.

DIVAIN-362, geïnspireerd door Ralph's Club by Ralph Lauren

DIVAIN-362, vergelijkbaar met Ralph's Club van Ralph Lauren, is een mannelijke geur die je uitnodigt om de luxe en exclusiviteit van de hogere echelons van de samenleving te voelen. Het onderscheidt zich door een unieke frisheid die wordt gegeven door noten van lavendel die in evenwicht worden gehouden door een warm hart van ceder uit Virginia. Als klap op de vuurpijl een elegante basisnoot van vetiver.

Geuren met een vleugje lavendel vol frisheid

DIVAIN-359, geïnspireerd door DEFY van Calvin Klein

Eigentijds, elegant en uniek. DIVAIN-359, vergelijkbaar met Calvin Klein's DEFY, is ontworpen voor een man die niets vreest en klaar is om elke uitdaging van de natuur aan te gaan. Het begint met een verfrissende citrus topnoot van bergamot en lavendel, verpakt in een aards hart van vetiver, dat plaats maakt voor een elegante en subtiele amber basisnoot die licht geeft aan de geur. U zult het zeker herhalen!

DIVAIN-568, geïnspireerd door Mon Guerlain by Guerlain

Als u uw stempel wilt drukken, kijk dan eens naar onze DIVAIN-568, vergelijkbaar met Mon Guerlain van Guerlain. Een zeer vrouwelijk juweel gemaakt voor vrije, verleidelijke en energieke vrouwen. Het onderscheidt zich door een combinatie van oriëntaalse en houtachtige noten waaronder jasmijn sambac, Tahitiaanse vanille en Australisch sandelhout. Het vleugje frisheid wordt geleverd door de lavendel en bergamot die u zult waarnemen onder de topnoten.

DIVAIN-289, geïnspireerd door Luna Rossa van Prada

Dit parfum voor mannen is een symbool van strijd, inspanning en overwinningDIVAIN-289, vergelijkbaar met Luna Rossa van Prada, is geïnspireerd op watersport en is pure frisheid en sensualiteit. Een intense geur samengesteld uit citrusnoten, lavendel en munt die niet onopgemerkt zal blijven, perfect voor de zomer en voor elk moment van de dag!

Lavendelgeuren voor ontspanning en een betere slaap

DIVAIN-602 geïnspireerd door Libre van Yves Saint Laurent

Een eerbetoon aan de vrouwelijkheidDIVAIN-602, vergelijkbaar met Libre van YSL, vertegenwoordigt een sterke, vastberaden en moedige vrouw die nergens bang voor is. Een explosie van intense en oriëntaalse geuren die uw waanzin zullen ontketenen. De topnoten bestaan uit een akkoord van mandarijn, zwarte bes en petit grain dat overgaat in een delicaat, bloemig hart van jasmijn, lavendel en oranjebloesem. Zonder twijfel, een olfactorische ervaring als geen ander. Probeer het!

DIVAIN-111, geïnspireerd door Anaïs Anaïs van Cacharel

Vrouwelijk, romantisch en met een zoete toets. Zo definiëren wij onze DIVAIN-111, vergelijkbaar met Anaïs Anaïs van Cacharel, een parfum gemaakt voor jonge, authentieke en dromerige vrouwen. Een onnavolgbare bloemencocktail die u meeneemt naar een dromerig tuinparadijs met zijn olfactorische noten van onder meer lavendel, jasmijn, anjer en lelietjes-van-dalen.

DIVAIN-203, geïnspireerd door Egoiste Platinum van Chanel

Tenslotte belichten we onze DIVAIN-203, vergelijkbaar met Egoiste Platinum van Chanel. Een parfum met een vleugje lavendel, perfect voor de avontuurlijke en ondeugende man die hunkert naar nieuwe ervaringen. De topnoten van rozemarijn, lavendel, neroli en petit grain vermengen zich met een bloemig hart van galbanum, muskaatsalie, jasmijn en geranium. Uitgebalanceerd met een warme basis van amber, sandelhout en vetiver, je zult het geweldig vinden!

Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welke van deze lavendelparfums het beste bij je smaak past, en als je nog meer wilt, geen paniek! Bij DIVAIN hebben we een ruime keuze aan bijpassende parfums voor alle persoonlijkheden - vind uw favorieten!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published