DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de beste parfums voor de herfst die nu in de mode zijn

De 10 beste parfums voor de herfst van 2021

De herfst brengt een hoop veranderingen met zich mee. Niet alleen de plannen die we maken of de kleding die we dragen, maar ook het soort geur dat we graag elke dag dragen. Herfstgeuren onderscheiden zich door hun houtachtige, zoete, citrus en/of kruidige noten. Het zijn elegante, frisse en onweerstaanbare geuren. Perfect om de magie van de herfst mee te beleven. 

Bij DIVAIN tonen we je een selectie van de 10 beste parfums voor deze herfst, de trends voor dit seizoen. Warme en uitnodigende geuren die je zullen vergezellen gedurende dit seizoen, waar je ook heen gaat. Ontdek ze nu!

DIVAIN-582, vergelijkbaar met Miss Dior

Als je de herfst wilt inluiden met elegantie en romantiek, raden we je het volgende vrouwelijke parfum aan, DIVAIN-582, vergelijkbaar met Miss Dior. Een bloemig boeket gemengd met citrusnoten van Italiaanse mandarijn die versmelt met een achtergrond van patchouli en muskus die je zal omhullen met een gevoel van geluk en volledige ontspanning. Je zult je onweerstaanbaar voelen!

DIVAIN-738, vergelijkbaar met Velvet Vanilla van Mancera

Ben je een liefhebber van exotische en oriëntaalse aroma's? Dan is DIVAIN-738, vergelijkbaar met Velvet Vanilla van Mancera, ongetwijfeld de unisex geur die je dit seizoen moet hebben. Een intens, zoet en warm aroma met kruidige noten en de achtergrond van vanille en witte bloemen houdt alle ingrediënten in evenwicht.

DIVAIN-354, vergelijkbaar met Tommy Now Them

DIVAIN-354, vergelijkbaar met Tommy Now Them, is een modern en eenvoudig parfum, ideaal om je dagelijks leven met energie en optimisme tegemoet te gaan. Met houtachtige en kruidige accenten prikkelt deze unisex geur alle zintuigen. Het hart van gember, kardemom en geranium wordt perfect gecombineerd met fruitige tonen zoals bergamot en wat houtachtige accenten op de achtergrond met in de hoofdrol mos en Amberhout (parota hout).

DIVAIN-730, vergelijkbaar met Dune Pour Femme van Dior

Ervaar de rust en frisheid van de herfst met het parfum DIVAIN-730, vergelijkbaar met Dune Pour Femme van Dior. Een parfum voor vrouwen dat is geïnspireerd door de natuur en laat je sensueel en stralend voelen. Een explosieve combinatie van bloemige, fruitige, zoete en houtachtige ingrediënten die je zullen vergezellen gedurende de meest bijzondere momenten.

De beste parfums om de herfst in stijl mee te beginnen

DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif van Marly

Een ander damesparfum dat zeker niet kan ontbreken in onze top 10 van beste herfstparfums die in de mode zijn, is onze DIVAIN-649, vergelijkbaar met Delina Exclusif van Marly. Een ware cocktail van bloemige en oosterse geuren vol sensaties waar peer en bergamot worden gemengd met een exotisch hart van Turkse roos, pokhout en wierook, om af te sluiten met de zoete noten van vanille en amber. Zacht, zoet en delicaat, maar met een gedurfde kant die symbool staat voor vrijheid en vrouwelijke kracht.

DIVAIN-117

Dit parfum zit vol met romantiek en is een eeuwige belofte aan de ware liefde. DIVAIN-117, onderscheidt zich door een verfijnd bloemenelixer met de Afrikaanse oranjebloesem, sering en iris met een vleugje roze peper en poederachtige noten. Een unieke herfstgeur om een ​​nieuw seizoen vol met passie in te luiden.

DIVAIN-165, vergelijkbaar met Eau du Soir van Sisley 

Elegantie gebotteld in een flesje. Dat is DIVAIN-165, vergelijkbaar met Eau du Soir van Sisley, een parfum geïnspireerd op de zonsondergangen in de tuinen van het Alcázar van Sevilla. Met een klassieke persoonlijkheid, behoort het aroma tot de Chypre Bloemig-familie en bestaat het uit verschillende herfstingrediënten zoals grapefruit en jasmijn. Als je een speciale gebeurtenis of feest hebt, aarzel dan niet om je huid te besprenkelen met deze sensuele, geraffineerde en verfijnde geur.

Herfstparfums voor heren en dames met warme en uitnodigende geuren

DIVAIN-039, vergelijkbaar met Terre van Hermès 

Maak een reis door alle herfstgeuren die je zintuigen prikkelen. De houtachtige en groene noten creëren een warm en mannelijk aroma dat de band tussen de mens en de aarde vertegenwoordigt. DIVAIN-039, vergelijkbaar met Terre van Hermès, bezorgt een onvergetelijke ervaring voor ware natuurliefhebbers.

DIVAIN-591, vergelijkbaar met L'Interdit van Givenchy

Deze geur is voor de vrouw met een overweldigende en charismatische persoonlijkheid die geniet van de kleine details in het leven. DIVAIN-591, vergelijkbaar met L'Interdit van Givenchy, is intens, vurig en zit vol met sensualiteit. Deze geur onderscheidt zich door zijn krachtige ingrediënten die perfect in balans zijn en een elegant en zeer vrouwelijk parfum creëren dat zijn sporen nalaat.

DIVAIN-611, vergelijkbaar met Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian

We sluiten onze lijst van de beste herfstparfums af met een revolutionair parfum: DIVAIN-611, vergelijkbaar met Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian. De houtachtige en minerale noten zoals jasmijn, amber en dennenhars smelten samen en creëren een ​​exclusieve luxueuze geur. Een geur voor mannen en vrouwen die je overal mee naar toe kunt nemen.

Je weet nu wat de beste parfums voor deze herfst zijn, wacht niet langer en haal je favorieten in huis om samen de herfst in stijl te beginnen. Nieuwe geuren voor een nieuw seizoen. En vergeet niet! Bij DIVAIN hebben we een uitgebreide catalogus met perfums, voor jou en om cadeau te geven;)

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published