DIVAIN | Equivalence parfums

-45% OP ALLE PARFUMS 🌺

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Lijst van de beste parfum reclames op TV

De 6 beste parfum reclames op TV

Door de geschiedenis heen hebben parfummerken televisiecommercials gemaakt die een revolutie in de industrie teweegbrachten door te prikkelen en te inspireren. De meeste van deze spots hebben gekozen voor het storytelling format, gebaseerd op het vertellen van een verhaal dat het publiek tot het einde bezig houdt. Bovendien hebben velen van hen een positieve waardering gekregen voor hun vermogen om stereotypen te veranderen en vooroordelen te bestrijden.

Het succes van deze creaties heeft ertoe geleid dat veel mensen voor een bepaalde geur kiezen nog voor ze eraan kunnen ruiken. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van de beste parfumcommercials die de geschiedenis van de televisie zijn ingegaan - je zult ze allemaal nog eens willen bekijken!

1. Chanel Nº5 van Chanel

Baz Luhrmann werkte samen met Chanel en Nicole Kidman om, zonder twijfel, een van de mooiste eau de cologne reclames aller tijden te maken. Nicole, de "beroemdste vrouw ter wereld", lijkt over Times Square te rennen om aan de paparazzi te ontsnappen. Plotseling wordt ze meegesleurd in een magisch liefdesverhaal; gevolgd door vuurwerk en de dromerige klanken van het Sydney Symfonie Orkest.

De iconische Chanel No.5 geur had ook een reclamespot voor Kerstmis 2019 met in de hoofdrol de dochter van Johnny Deep. Hier zien we Lily-Rose Melody Depp in een prachtige 1940-look bestaande uit een zwarte jurk en rode kniehoge laarzen. Ze is bedekt met sneeuw en zit op een grote fles Chanel No. 5. De advertentie is perfect om de vreugde en magie van Kerstmis over te brengen op de kijker.

2. CK One van Calvin Klein

De reclame voor Calvin Klein's CK One is even revolutionair als de cologne zelf. In slechts 30 seconden kunnen we begrijpen waarom het een parfum voor iedereen is. De advertentie toont een oudere vrouw, kussende paartjes, groepen dansers en een jonge Kate Moss, die allemaal één ding gemeen hebben: het uniseks parfum.

3. J'Adore Absolu van Christian Dior

Een andere van de meest herkenbare eau de cologne reclames is die van J'adore Absolu van Dior, geregisseerd door de visionaire Romain Gavras en met Charlize Theron in de hoofdrol. In de spot zien we een groep sterke meiden verenigd als één. De elegantie en het raffinement van het Dior-parfum komen tot uiting in de gouden kleur die de sfeer domineert.

Ontdek de meest schokkende parfum advertenties van de afgelopen tijd.

4. The One van Dolce & Gabbana

In deze korte film genaamd "Street of Dreams" en geregisseerd door de beroemde regisseur Martin Scorsese zien we een glamoureuze Scarlett Johansson in gesprek met de aantrekkelijke Matthew McConaughey, met wie ze een romantische relatie heeft. Deze advertentie, gebruikt om Dolce & Gabbana's The One voor mannen en vrouwen te promoten, is in zwart-wit en vrij eenvoudig. Maar het houdt je vanaf de eerste seconde aan het scherm gekluisterd.

5. Yes van Giorgio Armani

Cate Blanchett trotseert leeftijd in Armani's Yes parfum reclame. Ze ziet er prachtig uit als ze zelfverzekerd in de camera kijkt met weinig make-up. De advertentie toont een echte blik van een drukbezette vrouw die de onweerstaanbare combinatie van gratie, kracht en vrije geest in stand houdt.

De beste eau de cologne reclames om te onthouden

6. Agua Fresca de Rosas Blancas van Adolfo Dominguez

Adolfo Domínguez, een cologne-merk dat al meer dan 40 jaar actief is op de parfummarkt, lanceert in 2013 Agua Fresca de Rosas Blancas, zijn iconische parfum. Eugenia Silva is verantwoordelijk voor het tot leven brengen van de vrije, delicate en frisse geest van het parfum in de reclamespot.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published