DIVAIN | Equivalence parfums

-40% OP ALLE PARFUMS 😎

Your cart
Your cart is empty

Vind je favoriete parfum

Ontdek de geur van het voetbalteam Atlético Astorga

Ontdek het nieuwe Atlético de Astorga-parfum gecreëerd door DIVAIN

Bij DIVAIN hebben we een exclusieve Atlético Astorga-geur gecreëerd met als doel geld in te zamelen om samen te werken en de Leonese voetbalclub te helpen. Dit parfum dat door een intens en elegant aroma de waarden van de club vertegenwoordigt, is een symbool van de strijd, passie en toewijding die voetbal in dit team oproept.

Alle winst die wordt behaald met de verkoop van dit parfum zal worden gebruikt voor de groei van deze club in Astorga, een stad die ons al die jaren heeft zien groeien en waarmee we een heel speciale band hebben.

Kenmerken van deze unisex geur

DIVAIN-987 is een moderne geur die inspireert en je de kracht geeft die je nodig hebt om alles te bereiken waar je je zinnen op hebt gezet. Dit is hoe ons nieuwe parfum wordt gedefinieerd als de ziel van de voetbalclub die Atlético Astorga vertegenwoordigt. Een aroma met persoonlijkheid en veel karakter dat je uitnodigt om deel te nemen aan het spel van je leven.

DIVAIN lanceert de unisex geur die de voetbalclub Astorga vertegenwoordigt

Dit parfum met een dosis empowerment en verleiding is gecreëerd met exclusieve ingrediënten van hoge kwaliteit. Het behoort tot de oriëntaalse vanille familie en de olfactorische piramide is samengesteld uit intense en verslavende tonen die hun stempel op de huid drukken. Een wereld van unieke contrasten waarin frisheid en warmte samenkomen om iets totaal nieuws te creëren dat nog nooit eerder is vertoond.

Er vallen voornamelijk twee zeer speciale ingrediënten op die het parfum de zekerheid, het optimisme en de energie geven die je nodig hebt om als geen ander te stralen.

  • Donkere koffie tonen: warm, levendig en met een mysterieus tintje die aanwezigheid en body toevoegen.
  • Tonen van drakenfruit of pitahaya: fris, zoet en met een oosters exotisme dat niet onopgemerkt blijft.

Daarnaast is het een unisex parfum, zodat zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van de kracht die deze onweerstaanbare geur uitstraalt.

Koop het parfum van Atlético Astorga

Het parfum van Atlético Astorga is nu beschikbaar op onze website en in 100ml formaat te koop voor slechts € 26,95.

Om de waarden van dit aroma over te brengen hebben we een limited edition verpakking ontworpen waarin het logo en de kleuren die de voetbalclub en de stad Astorga vertegenwoordigen opvallen.

Zonder twijfel het perfecte cadeau voor fans. Waar wacht je nog op om het parfum van je team te krijgen?

Kenmerken van het Atlético Astorga parfum

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published